Skip Navigation

Danmark - Dansk | Global Network


Brother-Danish-Supplies1

Main Content

Pressemeddelelser

 

Her kan du læse de seneste pressemeddelelser fra Brother Danmark.

 

Ønsker du yderligere information bedes du kontakte os her.

 

Billeder af vores produkter kan findes her.

 

 

Nyheder

 

Brother's printere vinder eftertragtede design priser

09 Feb 2011
 
Syv af Brother's populære laserprintere, alt-i-én printere og labelmaskiner er blevet udvalgt af en international jury til årets iF Product Design Award.
 

 

 

De tyske iF-priser betragtes af mange som de mest betydningsfulde, når det gælder godt produktdesign.


At Brother's printere hører til markedets mest elegante og brugervenlige, bevises ikke kun af solide salgstal og gode anmeldelser. Det er også netop blevet bekræftet, da Brother vandt en hel stribe af de eftertragtede iF Product Design Awards 2011.


Syv af Brother's printere fik en iF Product Design Award. Dermed kom Brother's høst af iF-priser op på hele 27 styk gennem de seneste fire år.


iF-priserne har været uddelt siden 1953, og i år deltog 2.756 produkter i 16 kategorier i kapløbet om de eftertragtede internationale awards.


Årets Brother-vindere er farvelaser alt-i-én maskinerne MFC-9460CDN og MFC-9970CDW, farvelaserprinteren Hl-4150CDN, sort/hvid laserprinteren HL-2240D, labelmaskinerne PT-2730 og PT-2030, og den mobile printer PJ-663*.


Design og miljørigtighed hånd i hånd

Brother gør rigtig meget ud af designet af sine printerprodukter, hvor brugervenlighed og miljørigtighed er nøgleelementer.


Størstedelen af Brother's printere er således forsynet med det tyske Blauer Engel-certifikat, der betragtes som verdens skrappeste miljøgodkendelse. Mange Brother-produkter har samtidig fået den nordiske Svanemærkning.


Blauer Engel og Svanemærkning kigger ikke kun på, om produkterne er fremstillet af miljørigtige materialer, der kan genbruges - og om strømforbruget hører til markedets laveste. De vurderer også brugervenligheden i dagligdagen.


* Brother's mobile printer PJ-663 markedsføres ikke i Danmark.

 


Yderligere information fås hos
Marketingchef Henning Elkjær, Brother International (Danmark) A/S, telefon 43 31 31 31,  e-mail:
eller
Leif Bomberg, KommunikationsGruppen, tlf: 33 98 00 00, e-mail

 

Overskrifter

     Her er håndværkerens sejeste labelmaskine
Brothers nye P-touch E550WVP må være alle elektrikeres, montørers og andre håndværkeres drøm. Den handy labelmaskine har trådløst netkort og en stor kollektion af ofte anvendte symboler.
     Telefaxen er fyldt 50 år
Hos Danmarks største leverandør af faxmaskiner kan man ikke mærke alderen trykke. Brother sælger stadig tusindvis af telefax til især virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder.
     Brother har labelprinter til trådløst netværk
Nu kan alle medarbejdere deles om kontorets praktiske labelprinter. Den hedder Brother PT-P750W og kan arbejde med både pc, Mac, tablets og smartphones via et trådløst Wi-Fi-netværk eller NFC.
     Brother er en klar nummer ét i printere til det store A3-format
Efterspørgslen stiger efter printere og alt-i-én-maskiner, der kan arbejde med større format end det normale A4 – og det samme gør Brothers markedsandele.
     87 pct. flere returnerer printer tonere og tromler efter brug
It-brugere i Holbæk og Ringsted er landets ivrigste til at genbruge forbrugsstoffer til printere, viser en ny analyse fra Brother. Omkring 1/3 af alle Brother-tonere og -tromler, solgt af den vestsjæl
     Brother lancerer hurtigste labelmaskine til kontoret
Den nye Brother P-touch PT-P700 printer tre gange hurtigere end sin forgænger.
     Brother får guldmedalje for ikonisk designede labelprintere
For tredje år i træk uddeler den internationale iF Design jury en eftertragtet Gold Award til Brother. Denne gang var det Brothers elegante TD-2000 serie af labelmaskiner.
     Brother-printer vinder international test-award
Verdens førende testcenter for print- og kopi-industrien har givet Brothers lynhurtige HL-S7000DN printer en Pick Award og mange rosende ord med på vejen.
     Brother er en af verdens 100 mest innovative virksomheder
For tredje år i træk er Brother kommet i godt selskab på Thomson Reuters’ højt respekterede Top 100-liste over ”The World’s Most Innovative Organisations.”
     Brother klar med ny håndholdt labelmaskine
Den nye Brother P-touch H500 passer perfekt til alle de virksomheder, som skal have mærket inventar, mapper, hylder eller dvd’er på kontoret eller lageret.
Copyright © 2004-2014, Brother Nordic A/S. Alle rettigheder forbeholdes (All Rights Reserved)