Skip Navigation

Danmark - Dansk | Global Network


Brother-Danish-Supplies1

Main Content

Pressemeddelelser

 

Her kan du læse de seneste pressemeddelelser fra Brother Danmark.

 

Ønsker du yderligere information bedes du kontakte os her.

 

Billeder af vores produkter kan findes her.

 

 

Nyheder

 

Brother's printere vinder eftertragtede design priser

09 Feb 2011
 
Syv af Brother's populære laserprintere, alt-i-én printere og labelmaskiner er blevet udvalgt af en international jury til årets iF Product Design Award.
 

 

 

De tyske iF-priser betragtes af mange som de mest betydningsfulde, når det gælder godt produktdesign.


At Brother's printere hører til markedets mest elegante og brugervenlige, bevises ikke kun af solide salgstal og gode anmeldelser. Det er også netop blevet bekræftet, da Brother vandt en hel stribe af de eftertragtede iF Product Design Awards 2011.


Syv af Brother's printere fik en iF Product Design Award. Dermed kom Brother's høst af iF-priser op på hele 27 styk gennem de seneste fire år.


iF-priserne har været uddelt siden 1953, og i år deltog 2.756 produkter i 16 kategorier i kapløbet om de eftertragtede internationale awards.


Årets Brother-vindere er farvelaser alt-i-én maskinerne MFC-9460CDN og MFC-9970CDW, farvelaserprinteren Hl-4150CDN, sort/hvid laserprinteren HL-2240D, labelmaskinerne PT-2730 og PT-2030, og den mobile printer PJ-663*.


Design og miljørigtighed hånd i hånd

Brother gør rigtig meget ud af designet af sine printerprodukter, hvor brugervenlighed og miljørigtighed er nøgleelementer.


Størstedelen af Brother's printere er således forsynet med det tyske Blauer Engel-certifikat, der betragtes som verdens skrappeste miljøgodkendelse. Mange Brother-produkter har samtidig fået den nordiske Svanemærkning.


Blauer Engel og Svanemærkning kigger ikke kun på, om produkterne er fremstillet af miljørigtige materialer, der kan genbruges - og om strømforbruget hører til markedets laveste. De vurderer også brugervenligheden i dagligdagen.


* Brother's mobile printer PJ-663 markedsføres ikke i Danmark.

 


Yderligere information fås hos
Marketingchef Henning Elkjær, Brother International (Danmark) A/S, telefon 43 31 31 31,  e-mail:
eller
Leif Bomberg, KommunikationsGruppen, tlf: 33 98 00 00, e-mail

 

Overskrifter

     Brother og Microsoft samarbejder om OneNote-nyhed
Brother og Microsoft har indgået et samarbejde om en ny integreret funktion: skanning direkte til OneNote, som er en cloud-baseret platform for notetagning.
     Nye Brother farvelaserprintere med hø fart og lave omkostninger
Brothers nye professionelle familie henvender sig til kontorer, hvor flere medarbejdere skal deles om samme farveprinter. De nye Brother-modeller leverer høj kvalitet og lave driftsudgifter.
     Udskriv direkte fra Android-tablets og smartphones på Brother-printere
Med Mopria-certificerede printere fra Brother bliver det lettere end nogensinde før at udskrive direkte fra mobiltelefoner og tablets.
     Her er håndværkerens sejeste labelmaskine
Brothers nye P-touch E550WVP må være alle elektrikeres, montørers og andre håndværkeres drøm. Den handy labelmaskine har trådløst netkort og en stor kollektion af ofte anvendte symboler.
     Telefaxen er fyldt 50 år
Hos Danmarks største leverandør af faxmaskiner kan man ikke mærke alderen trykke. Brother sælger stadig tusindvis af telefax til især virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder.
     Brother har labelprinter til trådløst netværk
Nu kan alle medarbejdere deles om kontorets praktiske labelprinter. Den hedder Brother PT-P750W og kan arbejde med både pc, Mac, tablets og smartphones via et trådløst Wi-Fi-netværk eller NFC.
     Brother er en klar nummer ét i printere til det store A3-format
Efterspørgslen stiger efter printere og alt-i-én-maskiner, der kan arbejde med større format end det normale A4 – og det samme gør Brothers markedsandele.
     87 pct. flere returnerer printer tonere og tromler efter brug
It-brugere i Holbæk og Ringsted er landets ivrigste til at genbruge forbrugsstoffer til printere, viser en ny analyse fra Brother. Omkring 1/3 af alle Brother-tonere og -tromler, solgt af den vestsjæl
     Brother lancerer hurtigste labelmaskine til kontoret
Den nye Brother P-touch PT-P700 printer tre gange hurtigere end sin forgænger.
     Brother får guldmedalje for ikonisk designede labelprintere
For tredje år i træk uddeler den internationale iF Design jury en eftertragtet Gold Award til Brother. Denne gang var det Brothers elegante TD-2000 serie af labelmaskiner.
Copyright © 2004-2014, Brother Nordic A/S. Alle rettigheder forbeholdes (All Rights Reserved)