Skip Navigation

Danmark - Dansk | Global Network


Brother-Danish-Supplies1

Main Content

Pressemeddelelser

 

Her kan du læse de seneste pressemeddelelser fra Brother Danmark.

 

Ønsker du yderligere information bedes du kontakte os her.

 

Billeder af vores produkter kan findes her.

 

 

Nyheder

 

Brother's printere vinder eftertragtede design priser

09 Feb 2011
 
Syv af Brother's populære laserprintere, alt-i-én printere og labelmaskiner er blevet udvalgt af en international jury til årets iF Product Design Award.
 

 

 

De tyske iF-priser betragtes af mange som de mest betydningsfulde, når det gælder godt produktdesign.


At Brother's printere hører til markedets mest elegante og brugervenlige, bevises ikke kun af solide salgstal og gode anmeldelser. Det er også netop blevet bekræftet, da Brother vandt en hel stribe af de eftertragtede iF Product Design Awards 2011.


Syv af Brother's printere fik en iF Product Design Award. Dermed kom Brother's høst af iF-priser op på hele 27 styk gennem de seneste fire år.


iF-priserne har været uddelt siden 1953, og i år deltog 2.756 produkter i 16 kategorier i kapløbet om de eftertragtede internationale awards.


Årets Brother-vindere er farvelaser alt-i-én maskinerne MFC-9460CDN og MFC-9970CDW, farvelaserprinteren Hl-4150CDN, sort/hvid laserprinteren HL-2240D, labelmaskinerne PT-2730 og PT-2030, og den mobile printer PJ-663*.


Design og miljørigtighed hånd i hånd

Brother gør rigtig meget ud af designet af sine printerprodukter, hvor brugervenlighed og miljørigtighed er nøgleelementer.


Størstedelen af Brother's printere er således forsynet med det tyske Blauer Engel-certifikat, der betragtes som verdens skrappeste miljøgodkendelse. Mange Brother-produkter har samtidig fået den nordiske Svanemærkning.


Blauer Engel og Svanemærkning kigger ikke kun på, om produkterne er fremstillet af miljørigtige materialer, der kan genbruges - og om strømforbruget hører til markedets laveste. De vurderer også brugervenligheden i dagligdagen.


* Brother's mobile printer PJ-663 markedsføres ikke i Danmark.

 


Yderligere information fås hos
Marketingchef Henning Elkjær, Brother International (Danmark) A/S, telefon 43 31 31 31,  e-mail:
eller
Leif Bomberg, KommunikationsGruppen, tlf: 33 98 00 00, e-mail

 

Overskrifter

     Fire Brother-printere vinder eftertragtede design-awards
Priskomiteen for de japanske ”Good Design Awards 2014” kigger ikke alene på produkters ydre, men også brugervenlighed, miljørigtighed og evnen til at vise vej med nye ideer.
     Erhvervsfolk begynder at tænke mere i A3-format
Mindre virksomheder og kontorer er målgruppen for Brothers nye familie af Business Smart alt-i-én-maskiner. De er ikke kun fleksible og alsidige med mulighed for at printe, skanne, fotokopiere og fa
     Syv nye Brother alt-i-én-printere kan det hele – og lidt til
Brother er Danmarks klart største* leverandør af alt-i-én laserprintere i sort/hvid. Den position kan styrkes og øges yderligere med syv nye modeller.
     Brother præsenterer ny serie af billige sort/hvid laserprintere
Fire nye modeller i et meget kompakt design skal føre Brothers stolte traditioner for gode små sort/hvid laserprintere videre.
     Brother aftale med ScanSource om at distribuere mobile printere
Printer- og teknologispecialisten Brother har underskrevet en paneuropæisk samarbejds- og distributionsaftale med ScanSource om Brothers mobile PJ-printere.
     Her er den optimale printer til det avancerede hjemmekontor
Brothers nye MFC-J4620DW er hurtig og alsidig, og så kan den udskrive f.eks. fotos i det store A3-format. Brother-nyheden har farveprint, -skan, -kopi og -fax.
     Suveræn alt-i-én-kvalitet til krævende kontorbrugere
Fleksibilitet, hastighed, minimal ventetid og miljørigtig anvendelse står i fokus hos Brothers fem nye alt-i-én-maskiner til professionelle brugere.
     Brother og Microsoft samarbejder om OneNote-nyhed
Brother og Microsoft har indgået et samarbejde om en ny integreret funktion: skanning direkte til OneNote, som er en cloud-baseret platform for notetagning.
     Nye Brother farvelaserprintere med høj fart og lave omkostninger
Brothers nye professionelle familie henvender sig til kontorer, hvor flere medarbejdere skal deles om samme farveprinter. De nye Brother-modeller leverer høj kvalitet og lave driftsudgifter.
     Udskriv direkte fra Android-tablets og smartphones på Brother-printere
Med Mopria-certificerede printere fra Brother bliver det lettere end nogensinde før at udskrive direkte fra mobiltelefoner og tablets.
Copyright © 2004-2014, Brother Nordic A/S. Alle rettigheder forbeholdes (All Rights Reserved)