1. Hjem
 2. Vind en ferie med Brother P-touch

Der er 15 rejser at vinde*

 

Hvor ville du tage hen, hvis du havde € 5000? Skulle det være en solferie, hvor hele familien kan nyde stranden? Måske en oplevelsesrejse, hvor du skal trekke i den smukke natur? En romantisk storbyferie? Eller et krydstogt i Middelhavet?

Når du køber en kampagne P-touch labelprinter (se hvilke modeller i FAQs nedenfor) har du mulighed for at vinde* en rejse for livet.

Deltag ved at se videoen nedenfor, svar korrekt på spørgsmålet og giv os dine kontaktoplysninger.

Held og lykke!

 

Regler og vilkår gælder. Kampagneperioden er 01/09/2018 til 31/12/2018. Registrering indtil 31/03/2019.

Hvis formularen nedenfor ikke åbnes i korrekt format, kan du åbne den her.

A man and a woman in a smart modern office use their computers to design and print labels to a Brother P-touch label printer

Få styr på kontoret eller dit hjem

Brother P-touch labelprintere er perfekte, når du skal rydde op og holde orden både på arbejdspladsen og i hjemmet. Du kan bruge dem til alt lige fra opmærknng af mapper over navn og adresse på din kuffert til opmærkning af kasserne på loftet. Når du først kommer i gang, vil du blive overrasket over hvor mange steder, du kan bruge en label.

Og nu kan du både købe en labelprinter og få styr på dine ting - og samtidig have mulighed for at vinde en rejse!

 

Se vores labelprintere

Disse vilkår og betingelser skal være gældende i tilfælde af en tvist eller en uoverensstemmelse i forhold til øvrige meddelelser, herunder annonce- eller reklamemateriale for Brother P-touch-kampagnen. Deltagerne i Brother P-touch-kampagnen accepterer disse vilkår og betingelser.

Arrangør: Brother International Europe Limited, 1 Tame Street, Audenshaw, Manchester, M34 5JE, Storbritannien.

Administrator: TLC Marketing UK Ltd (TLC), PO Box 468, Swansea SA1 1RH, Storbritannien.

1. Deltagelse: Konkurrencen er alene åben for personer bosiddende i Belgien, Danmark, Finland, Grækenland, Holland, Norge, Storbritannien, Tyskland og Østrig, der er 18 år eller derover. Konkurrence er ikke åben for (i) arrangørens repræsentanter og/eller medarbejdere hos sådanne repræsentanter, (ii) medarbejdere hos arrangøren og dennes koncernselskaber, (iii) den nære familie til de repræsentanter og medarbejdere, der henvises til i dette afsnit og (iv) alle andre, der har en professionel forbindelse til kampagnen eller dens administration.

2. Kunderne skal købe en af følgende printere fra Brothers P-touch range for at deltage i konkurrencen: PT-H110, PT-D210VP, PT-D400, PT-D450VP, PT-D600VP, PT-P710, PT-P750W, og de skal notere serienummeret og gemme kvitteringen som dokumentation for købet.

3. Kunder, der køber og registrerer en godkendt printer, er således berettiget til at deltage i konkurrencen om at vinde en ferie til en destination i Europa.

4. De vigtige datoer i forhold til konkurrencen er:

 • Konkurrenceperiode: 1. september 2018 til 31. december 2018.
 • Registreringsperiode: 1. september 2018 til 31. marts 2019.
 • Præmieudtrækning: Vinderne bliver udtrukket den 8. april 2019.
 • Præmierne skal bestilles inden den: 31. august 2019
 • Alle rejser skal være afsluttet den: 30. september 2020.

5. Sådan deltager man:

 • Berettigede kunder, der køber en godkendt printer, vil blive henvist til konkurrencens hjemmeside www.brother.eu/ptouch30, hvor de skal indtaste deres registreringsoplysninger (navn, kontaktnummer, e-mailadresse og serienummer) inden udløbet af registreringsperioden og besvare et spørgsmål vedrørende en Brother kampagnevideo for at være med i konkurrencen om at vinde en ferie. Hvis kunden svarer korrekt på spørgsmålet, deltager man i konkurrencen. Der er en begrænsning på én deltagelse pr. person i konkurrenceperioden.
 • Præmien leveres af repræsentanter for administratoren.
 • Vinderne af ferien skal have bestilt og afsluttet alle rejser den 30. september 2020. Den sidste dag for udgående fly er den 23. september 2020.

6. Præmierne er:
En ferie i Europa for op til fire voksne (en vinder og tre gæster), der består af tur-returflyvninger på økonomiklasse fra vinderens nærmeste internationale lufthavn, herunder bagage (1 stk. indtjekket kuffert pr. person), op til syv nætter på et 4-stjernet hotel med halvpension, transfer tur/retur på destinationsstedet og lommepenge svarende til £500 i lokal valuta. Ferier kan i rimeligt omfang skræddersys til vinderens behov og præferencer, med forbehold for tilgængelighed. Yderligere vilkår for præmien findes nederst i disse vilkår og betingelser.

7. Der er én præmie pr. deltagende marked.

8. Efter konkurrencens afslutning vil alle gyldige og korrekte tilmeldinger deltage i en lodtrækning, hvor vinderen trækkes. Lodtrækningen vil blive foretaget af en uafhængig part den 8. april 2019.

9. Vinderne vil blive kontaktet pr. e-mail og telefon den 21. april 2019. Vinderne skal have reageret inden 14 kalenderdage for at bekræfte deres deltagelse i konkurrencen og modtage præmien. Der vil maks. blive gjort fem forsøg på at kontakte vinderen. Hvis der ikke kan skabes kontakt/ikke modtages noget svar, forbeholder arrangøren sig ret til at diskvalificere den pågældende vinder. Arrangøren forbeholder sig derefter ret til at tildele præmien til en anden vinder, der udvælges på samme måde. Denne anden vinder vil være omfattet af de samme vilkår og betingelser. Oplysninger om den ferie, vinderen ønsker at tage (destination, datoer, gæster), skal bekræftes af administratorens repræsentanter senest den 31. august 2019, og denne deadline kan ikke forlænges.

10. Vinderne vil blive bedt om at afgive deres rejseoplysninger (inkl. pasoplysninger), når de bliver kontaktet af administratorens kundeserviceteam.

11. Arrangøren og administratoren påtager sig intet ansvar for nogen tilmeldinger, der er ufuldstændige, uberettigede, ødelagte, beskadigede, forsinkede, eller som ikke når frem til administratoren.

12. Arrangøren og administratoren forbeholder sig ret til at tjekke berettigelsen af en deltager, der bliver valgt som vinder, samt gyldigheden af deres tilmelding. Hvis en vinder efter arrangørens vurdering anses for at være uberettiget, forbeholder arrangøren sig ret til at diskvalificere den pågældende vinder.

13. Arrangøren og administratoren forbeholder sig ret til at anmode kunderne om at foretage yderligere verificering som dokumentation for købet, hvorfor vi beder dig gemme din kvittering eller ordrebekræftelse. Derudover forbeholder arrangøren og administratoren sig ret til at afvise de registreringer, som de efter deres vurdering anser for svigagtige eller ugyldige.

14. Dit krav anses for at være ugyldigt, hvis du (herunder, men ikke begrænset til):

 • Ikke er den berettigede køber af en omfattet Brother P-touch-printer som beskrevet ovenfor.
 • Ikke har tilmeldt dig inden fristens udløb den 31. marts 2019.
 • Ikke har indtastet et korrekt serienummer for en omfattet Brother P-touch-printer.
 • På anden vis har undladt at overholde disse vilkår og betingelser og partnerens vilkår og betingelser, som fastlagt af arrangøren eller administratoren efter deres valg.

15. Arrangøren og administratoren forbeholder sig ret til at erstatte en præmie med et alternativ af tilsvarende eller større værdi i tilfælde af utilgængelighed grundet omstændigheder uden for deres kontrol.

16. Præmier er med forbehold for tilgængelighed og må ikke videresælges, bortauktioneres eller ombyttes og kan ikke overdrages eller ombyttes til kontanter.

17. I det omfang, det er tilladt i henhold til lovgivningen, skal hverken arrangøren eller administratoren, eller deres tilknyttede virksomheder, være ansvarlige for at yde godtgørelse til kunden eller acceptere noget ansvar for personligt tab eller skade, der indtræffer, mens du deltager i denne kampagne eller vinder en præmie, ligesom de heller ikke kan garantere for kvaliteten og/eller tilgængeligheden af de udbudte tjenester, når du vinder en præmie, og kan ikke holdes ansvarlig for noget deraf følgende personligt tab eller skade. Dine lovfæstede rettigheder påvirkes ikke.

18. Arrangøren vil kun bruge de afgivne personoplysninger til administration af kampagnen og ikke til noget andet formål, medmindre vi har dit samtykke dertil. Dine personlige oplysninger vil til enhver tid blive opbevaret fortroligt og i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. På brother.co.uk/about-brother/privacy-policy kan du se arrangørens privatlivspolitik. Du kan anmode om adgang til dine personoplysninger, få eventuelle unøjagtigheder rettet eller anmode om sletning ved at sende en e-mail til brotherptouch@tlcrewards.com. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du brugen af dine personoplysninger som beskrevet her. Kundeoplysningerne vil blive videregivet til administratoren med henblik på administration af præmierne.

19. Vindernes fulde navn og land er tilgængeligt én måned efter afslutningen af konkurrencen og derefter i mindst fire uger, og du kan få oplyst vindernes navn og land ved at sende en e-mail til brotherptouch@tlcrewards.com med teksten "Brother P-Touch WL" i emnelinjen.

20. Denne kampagne administreres af TLC Marketing UK Ltd (TLC), PO Box 468, Swansea SA1 1RH, Storbritannien. Al korrespondance vedrørende kampagnen bør rettes til Brother P-touch Campaign, PC Box 468, Swansea, SA1 1RH, United Kingdom. Hvis du oplever et problem, bedes du kontakte TLC på brotherptouch@tlcrewards.com

21. Hvis en af disse bestemmelser skulle vise sig at være ulovlig, ugyldig eller på anden vis ikke kan håndhæves, skal den udskilles og fjernes fra vilkårene og betingelserne, og de resterende bestemmelser skal forblive i kraft med fuld gyldighed.

22. Disse vilkår og betingelser reguleres i henhold til lovgivningen i England og Wales, og berettigede kunder underkaster sig uigenkaldeligt jurisdiktionen ved domstolene i England og Wales, i det omfang, dette er tilladt i henhold til lovgivningen.

23. Yderligere oplysninger om præmierne:
a.    Præmiepakkerne skal anvendes som en helhed, dvs. fly og hoteller kan ikke anvendes særskilt. Vinderen og dennes gæst skal rejse sammen på det samme fly til den valgte destination og bo på det samme hotel. Vinderen og dennes gæster skal hver især have et gyldigt pas og have alle nødvendige og relevante visa (evt.) for at rejse til den valgte destination. Hver persons pas skal have en udløbsdato, som ligger mindst seks måneder efter rejsedatoerne, medmindre andet er anført i relevante bestemmelser. Alle pas-og visumkrav er alene den pågældende vinders/de pågældende gæsters ansvar. Vinderen og gæsterne er ansvarlige for alle udgifter, der ikke er udtrykkeligt anført i disse vilkår og betingelser som værende omfattet som en del af præmien. Alle omkostninger og udgifter, der afholdes i forbindelse med ferien, herunder, men ikke begrænset til, rejseforsikring, yderligere transport, transfer til afrejselufthavn, udflugter, visa (evt.), vacciner (evt.), yderligere måltider og drikkevarer efter behov, yderligere lommepenge, drikkepenge og øvrige erkendtligheder, skal afholdes af vinderne og deres gæster.
b.    Når billetterne er udstedt, er de kun gyldige til de anførte flyrejser, datoer og tidspunkter.
c.    Vinderen og dennes gæster skal overholde og er underlagt flyselskabets rejsebetingelser.
d.    Navnene på de bestilte flybilletter kan ikke ændres, når de er blevet bekræftet.
e.    Hvis vinderen annullerer en reservation, vil der ikke udstedt nye billetter, og det understreges, at der ikke foretages godtgørelse og/eller tilbagebetaling.
f.    Der kan ikke optjenes bonuspoint på flybilletterne. Der kan ikke købes en opgradering til disse billetter, hverken med kontanter eller bonuspoint.
g.    Ekstra udgifter i forbindelse med flyvningen er ikke inkluderet i prisen (sådanne ekstra udgifter omfatter, men er ikke begrænset til, mad og drikke om bord).
h.    Vinderen er selv ansvarlig for betaling af eventuelle ekstra udgifter på hotellet under dennes ophold, herunder, uden begrænsning, udgifter til måltider, drikkevarer, ekstra overnatninger og services samt dertil knyttede skatter og afgifter.
i.    Der skal fremvises et gyldigt kredit- eller betalingskort ved indtjekning på hotellet, og kortet anvendes som garanti for betaling af ekstra services eller opkald foretaget fra hotelværelset.
j.    Vinderne har ansvar for både sin egen og sine gæsters adfærd ved anvendelse af præmien. Arrangøren forbeholder sig ret til, efter eget skøn, at vælge at udelukke vinderen og/eller dennes gæster fra enhver deltagelse i præmien, hvis en part undlader at overholde arrangørens anvisninger eller anvisninger fra virksomheder, der er associeret med præmien, eller hvis vinderen og/eller en gæst opfører sig på en måde, der er til fare for dem selv eller andre, eller som efter arrangørens mening på nogen måde er samfundsskadelig, forstyrrer eller er til gene for andre.

Q: Hvordan deltager jeg i konkurrencen?

A: Hvis du har købt en kampagne-labelprinter i kampagneperioden, kan du deltage i konkurencen. Kampagnemodeller er:

Q: Hvor længe kører kampagnen?

A: Kampagnen begynder 1. september og slutter 31. december. Du kan registrere dig indtil 31. marts 2019.

Q: Hvad er præmierne?

A: Der bliver en lodtrækning, hvor man kan vinde 1 ud af 15 rejser, som har en værdi af op til 50.000 kr. pr. stk.

Q: Hvordan deltager jeg?

A: Det eneste du skal gøre er at købe en kampagne labelprinter i kampagneperioden, udfylde formularen med dine kontaktdetaljer og produktinformation samt besvare et spørgsmål. Vi vil kontakte dig via e-mail efter lodtrækningen d. 8. april 2019, hvis du har vundet en af rejserne.

Q: Hvor står min labelprinters serienummer?

A:Serienummeret står enten på et klistermærke i bunden/på bagsiden af din P-touch, eller under tapekassetten (åbn låget til tapekassetten).

Q: Jeg har stadig spørgsmål, kan I hjælpe mig?

A: Ja selvfølgelig. Kontakt os via e-mail på BrotherPtouch@tlcrewards.com 

 

Konkurrence styres af TLC Marketing UK Limited på vegne af Brother International Europe Ltd. Deres kontaktdetaljer er:

TLC Marketing
19 Harcourt Street
London
W1H 4HF

 

BrotherPtouch@tlcrewards.com

Introduktion

TLC Marketing UK Limiteds ICO-registreringsnummer er Z2323468, og vores registrering i registret kan ses her. Men i denne politik betyder ‘vi’, ‘vores’ og ‘TLC’ alle de selskaber, der udgør TLC-koncernen.

 

Denne politik beskriver, hvordan TLC bruger (og beskytter) personlig information – herunder oplysninger fra brugen af vores websted og deltagelse i kampagner organiseret af TLC og vores partnere.

TLC bruger og opbevarer personoplysninger til de følgende formål:

 • Til at levere direkte markedsføring
 • Annoncere og markedsføre på vegne af kunder og partnere
 • Udføre forskning
 • Opretholde vores egne konti og optegnelser
 • Støtte og administrere vores medarbejdere
 • Opfylde vores juridiske forpligtelser og udøve vores juridiske rettigheder (herunder retssager)

  Hvis vi indsamler oplysninger til et formål og derefter har til hensigt at bruge dem til et andet formål, vil vi søge dit samtykke til at gøre det og/eller informere dig, hvor dette er nødvendigt eller passende. Vores retsgrundlag for brug og opbevaring af personoplysninger forklares nærmere nedenfor.

  TLC er den dataansvarlige for personoplysninger vedrørende personer, der har:

 • Accepteret at modtage markedsføringsoplysninger fra TLC
 • Deltaget i kampagner organiseret af, på vegne af eller med TLC
 • Brugt TLC’s websted samt websteder, som vi driver på vegne af kunder
 • TLC’s medarbejdere og medarbejderne i organisationer, som vi samarbejder med

TLC videregiver kun personoplysninger til organisationer uden for TLC:

 • For at udføre vores forretningsaktiviteter og for at levere en tjeneste eller indgå en kontrakt med dig
 • Hvis vi har dit samtykke
 • Hvis vi har en begrundet årsag (herunder, hvis lovligt forpligtet eller bemyndiget, og hvis vi forfølger legitime interesser)

 

Webstedsbesøgende og folk, der benytter sig af produkter, tjenester eller kampagner

Det er nødvendigt for produkterne, tjenesterne og kampagnerne, som vi leverer, at TLC bruger og opbevarer personoplysninger. Vi er forpligtede til at beskytte personoplysningerne tilhørende alle, der besøger vores websteder eller websteder, som vi driver på vegne af en kunde, svarer på vores interaktive annoncer og andre meddelelser eller benytter sig af vores produkter, tjenester eller kampagner. Vi er også forpligtede til gennemsigtighed om, hvordan vi bruger personoplysninger, og til at informere folk om deres rettigheder i forbindelse med brug og opbevaring af personoplysninger. Flere oplysninger om dine rettigheder er tilgængelige i slutningen af denne politik.

 

Typer af personoplysninger, og hvordan vi indsamler dem:

 • Oplysninger, som du giver ved at tilmelde dig eller ved at udfylde formularer på dette websted. Dette omfatter oplysninger, der blev givet på tidspunktet for abonnering på eventuelle tjenester, som vi tilbyder, download af oplysninger, der er offentliggjort på vores websted, offentliggørelse af materiale eller anmodning om yderligere tjenester

 

 • Vi kan også bede dig om oplysninger i forbindelse med eller deltagelse i eventuelle kampagner eller konkurrencer, der sponsoreres, promoveres eller tilbydes af os og/eller en eventuel tredjepart, og oplysninger, som du giver, når du sender os kommentarer eller udfylder profilformularer, og når du indberetter et problem med vores websted, eller oplysninger, som vi får kendskab til fra din brug af vores tjeneste og dine besøg på vores websted

 

 • Andre oplysninger fra din interaktion med vores websted, tjenester, indhold og annoncering, herunder computer- og forbindelsesoplysninger, statistikker over sidevisninger, trafik til og fra webstedet, annonceoplysninger, IP-adresse og oplysninger om standardweblogfiler

 

 • Hvis du kontakter os, kan vi føre en optegnelse over denne korrespondance

 

 • Oplysninger om dine besøg på vores websted, herunder eksempelvis trafikdata, positionsdata, weblogfiler og andre kommunikationsdata, uanset om dette er nødvendigt til vores egne formål eller på anden måde, og de ressourcer, som du får adgang til.

 

Hvorfor vi indsamler dine personoplysninger, og hvordan vi bruger dem:

De oplysninger, som vi opbevarer om dig, bruges på forskellige måder. Her er de vigtigste:

 • Til at levere et produkt eller en tjeneste, som du har anmodet om

   

 • Tilbyde dig en personligt tilpasset oplevelse og bedre forstå dine behov

   

 • Informere dig om begivenheder eller opdateringer, som du har bedt om, eller kontakte dig, hvis vi skal indsamle eller tilvejebringe yderligere oplysninger

   

  Nærmere bestemt bruger vi dine oplysninger, som vi indsamler, til at udføre vores forretningsaktiviteter og til at levere en tjeneste, et produkt eller en kampagne eller opfylde en kontrakt med dig:

 • Til at efterkomme anmodninger vedrørende produkter, tjenester eller kampagner

   

 • Til at yde den bedst mulige kundeservice og hjælpe os med intern administration

   

 • Kontakte dig med vigtige oplysninger vedrørende produkter, tjenester eller kampagner, såsom bekræftelse af din ordre, påmindelse om en kommende begivenhed eller at fortælle dig om ændringer, der kan påvirke dig

 

Hvis du ikke tilvejebringer personoplysninger, der er nødvendige for en specifik tjeneste, produkt eller kampagne, kan vi muligvis ikke levere tjenesten eller produktet, eller du kan muligvis ikke deltage i kampagnen.


Hvem vi deler personoplysninger med

Vi deler oplysninger med partnerorganisationer, der er involveret i produkterne, tjenesterne eller kampagnerne.

De følgende organisationer håndterer eller opbevarer oplysninger på vores vegne –
Modern English, Fourways House, 57 Hilton St, Manchester M1 2EJ, UK

Hvor længe vi opbevarer personoplysninger

For at hjælpe TLC med at drive vores tjeneste og opfylde vores juridiske forpligtelser opbevarer vi personoplysninger i seks år efter datoen for produktet, tjenesten eller kampagnen, til hvilket oplysningerne blev brugt eller opbevaret.

 

Dine rettigheder

Du har de følgende rettigheder:

 

 • Retten til at blive informeret om, at personoplysninger vedrørende dig bliver brugt eller opbevaret (hvilket er formålet med denne databeskyttelseserklæring)
 • Retten til at få adgang til personoplysninger vedrørende dig, som vi bruger eller opbevarer
 • Retten til at gøre indsigelse mod brugen af personoplysninger vedrørende dig, der udføres på baggrund af legitime interesser
 • Retten til at tilbagetrække samtykke til brugen eller opbevaringen af personoplysninger vedrørende dig, hvis begrundelsen for brugen eller opbevaringen er dit samtykke. Tilbagetrækning af samtykke vil ikke påvirke en eventuel brug eller opbevaring af personoplysninger vedrørende dig, der var baseret på samtykke, og som fandt sted før samtykket blev trukket tilbage.
 • Retten til sletning af oplysninger vedrørende dig, som vi bruger eller opbevarer (kun under visse omstændigheder)
 • Retten til dataoverførbarhed
 • Retten til at få personoplysninger vedrørende dig berigtiget, hvis de er forkerte
 • Retten til at få personoplysninger vedrørende dig begrænset eller blokeret fra at blive brugt eller opbevaret

Du bedes være opmærksom på, at disse rettigheder ikke altid er absolutte, og der kan være nogle situationer, hvor du ikke kan udøve dem, eller hvor de ikke er relevante. For at hjælpe dig med at forstå, hvordan de fungerer, har vi tilvejebragt links til informationskommissærens kontors vejledning til hver af rettighederne.

 

Klager

Hvis du er betænkelig ved TLC’s håndtering af personoplysninger, bedes du kontakte os ved hjælp af nedenstående oplysninger.

Hvis vi ikke kan løse din betænkelighed vedrørende vores håndtering af personoplysninger, har du ret til at indgive en klage til
informationskommissæren.

 

Kontaktoplysninger

TLC Marketing

19 Harcourt Street

London

W1H 4HF

 

privacy@tlcmarketing.com

www.tlcmarketing.com/uk/contactus

 

TLC kan ændre denne databeskyttelseserklæring, og du bør derfor besøge denne side med jævne mellemrum for at være sikker på, at du har læst og accepteret vores seneste databeskyttelseserklæring. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af eksterne websteder.

 

Cookiepolitik

TLC’s websted og websteder, som vi driver og administrerer på vegne af vores kunder, placerer cookier på din computer.

 

Hvad er cookier?

Cookier er små tekstfiler, som websteder placerer på din computer eller mobilenhed. De opbevarer præferencer og andre oplysninger, således at du kan bruge webstedet effektivt, og de tilvejebringer også oplysninger om, hvordan websteder bruges. Nogle cookier er strengt nødvendige for, at webstedet kan fungere, mens andre er valgfri.

 

Med de fleste internetbrowsere kan du slette cookier fra din computers harddisk, blokere alle cookier eller modtage en advarsel, før en cookie opbevares. Yderligere oplysninger om fjernelse af cookier er tilgængelige på www.aboutcookies.org. Du bedes bemærke, at fjernelse eller blokering af cookier kan påvirke din fulde brug af vores websteder.

 

Strengt nødvendige cookier

Vi bruger sessionscookier til at opbevare oplysninger, der er strengt nødvendige for, at webstedet kan fungere. Dette omfatter cookier, der opbevarer kodevalidering og belønningsoplysninger. Disse cookier udløber, når du afslutter din browsersession.

 

Præstationscookier

Disse cookier indsamler oplysninger om, hvordan besøgende bruger et websted, f.eks. hvilke sider besøgende oftest besøger, og hvorvidt de modtager fejlmeddelelser fra websider. Disse cookier indsamler ikke oplysninger, der identificerer en besøgende. Alle oplysninger, som disse cookier indsamler, er aggregerede og derfor anonyme. De bruges kun til at forbedre, hvordan et websted fungerer.

 

Vi bruger cookier til at “huske”, hvilke interaktioner brugeren har haft med webstedet og de websider, som brugeren har set, for eksempel sidens webadresse.

 

Hvilke førstepartscookier bruger dette websted?

Cookie

Navn

Formål

Udløb

TLC Temporary .NET
Sessions State

ASP.NET_SessionId

Bruges til at opretholde en anonymiseret brugersession af vores webservere. Når du forlader webstedet, vil denne cookie blive fjernet.

Ved afslutning af nuværende websession

TLC Persistent Cookie
Consent pop up

CC_analytics

Cookiesamtykke-cookier, der vises, efter at du har klikket på “Tillad cookier” i den svævende sidefod. Flere oplysninger
http://silktide.com/cookieconsent

1 år fra oprettelse

 

Cookie

Navn

Formål

Udløb

Disse cookier bruges til at indsamle oplysninger om, hvordan besøgende bruger et TLC-websted. Vi bruger oplysningerne til at kompilere rapporter og til at hjælpe os med at forbedre webstedet. Cookier indsamler oplysninger i anonym form, herunder antallet af besøgende på webstedet, hvorfra besøgende er kommet til webstedet og hvilke sider, de besøgte.

GoogleAnalytics

_utma

Google opbevarer de oplysninger, der indsamles af cookier, på servere i USA. Google kan også overføre disse oplysninger til tredjeparter, hvis loven kræver det, eller hvis sådanne tredjeparter behandler oplysningerne på Googles vegne. Google knytter ikke din IP-adresse til andre oplysninger, der opbevares af Google.
Medmindre du fravælger Google-cookien, accepterer du ved at bruge dette websted brugen af Google-cookien og eventuelle oplysninger, der genereres af Google Analytics.

2 år

_utmb

30 minutter

_utmc

Ved afslutning af websession

_utmz

6 måneder

Du kan finde et overblik over databeskyttelse hos Google her. For oplysninger om, hvordan du fravælger alle GoogleAnalytics-cookier (fra alle websteder, ikke kun fra TLC), skal du besøge Google.

 

Dette websted bruger ikke nogen tredjepartscookier.

Hvis du vil have flere oplysninger om de cookier, der bruges af vores websted (og eventuelt andet websted), kan du gøre det fra din webbrowser ved at følge disse trin:
www.wikihow.com/View-Cookies

 

Retsgrundlag for cookiers indsamling af personoplysninger

Hvis samtykke er påkrævet, for at cookier kan placeres på din computer, er TLC’s brug og opbevaring af personoplysninger vedrørende dig, der leveres af cookier, baseret på dit samtykke. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at opdatere dine cookieindstillinger og kontakte os på privacy@tlcmarketing.com.

 

Hvis samtykke ikke er nødvendigt for at cookier kan placeres på din computer (for eksempel hvis en cookie er nødvendig for driften af vores websted), vil brugen og opbevaringen af eventuelle personoplysninger leveret af de pågældende cookier være baseret på legitime interesser. De legitime interesser, som vi forfølger, er driften af vores websted og markedsføring af TLC.