1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Miljø og bæredygtighed
  4. Bæredygtighed og CSR

Vores engagement i FN's 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling 

 

Hvad er de 17 Verdensmål (SGD'er)?

I 2015 vedtog alle 193 lande i FN de 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling, der havde til formål at gøre verden "mere velstående, inklusiv, bæredygtig og robust". Disse mål fokuserer på en række forskellige områder fra fattigdom til cirkulær økonomi.

Brother fokuserer på de 9 mål, som er mest relevante for vores virksomhed, og sikrer, at vi bidrager til et mere bæredygtigt samfund.

Se videoen for at finde ud af, hvordan vi vil opnå disse verdensmål.

Vil du genbruge et Brother-produkt? 

A globe with a recycling icon in the middle and a city landscape round it on a green background

Brother og cirkulær økonomi

Ved at bruge Brother-produkter kan du hjælpe med at beskytte vores planet. Det skyldes, at vi hos Brother arbejder hen imod en cirkulær økonomi, hvor vi vedligeholder, reparerer og genbruger vores produkter i stedet for blot at udskifte dem.

Gennem cirkulær økonomi ønsker Brother at skabe mere solide og holdbare produkter, som kan hjælpe dig på din vej til bæredygtighed. Lige fra genbrug af tonere til reparation af maskiner, arbejder vi hårdt på at reducere vores påvirkning af miljøet. 

Læs mere om Brother og cirkulær økonomi

A beach with a green forest in the distance with clouds above

Miljø-blogs

Hvis du vil læse mere om, hvordan du kan være mere bæredygtig eller ønsker at holde dig opdateret med, hvad vi laver hos Brother, kan du besøge vores side med miljø-blogs i dag.

Se vores miljøblogs her

Green transparent globe on green grass

Global CSR

Ligesom resten af Europa, stræber vi efter at sikre, at Brother er bæredygtig globalt, herunder vores forsyningskæde. Derfor har Brother dedikeret sig til FN's Global Compact, og er blevet uafhængigt vurderet af EcoVadis.

Læs mere om Brothers globale CSR her