1. Hjem
  2. Om Brother
  3. Nyheder

Viser 167 resultater for ” Nyheder”

Aarets MPS-partner_2018_DK

Brother og DLG Connect er den danske landmands gode venner

Brother har udnævnt DLG Connect til Årets MPS-partner. Virksomheden med base i Odense er en af den danske landbrugssektors største it-leverandører. Managed Print Services (MPS) er en stor fordel for den danske landmand, der ikke skal tænke på, om printerne mangler blæk eller toner. Printerne giver selv besked, via internettet, når de er ved at løbe tør, så nye forbrugsstoffer bestilles og står parat på kontoret, når der er brug for dem.

Personer der arbejder på kontor

Printere skal skam også sikre personlige data


EU’s skærpede regler til beskyttelse af folks private informationer – forkortet GDPR – gælder ikke kun servere, telenet, computere og netværk. Også printet, scannet og kopieret materiale, der indeholder persondata, er omfattet af reglerne, hvilket gør printerne og alt-i-én printere til endnu et fokusområde. Derfor har Brother Nordic og One Q Technologies indgået et tæt samarbejde, der kan være med til at løse virksomheders udfordring med de nye regler.

Brother scanner

Brother klar med ny generation af mobile skannere

De tre nye Brother DS-620, DS-720D og DS-820W skannere er så slanke og små, at de nemt kan bæres rundt i en taske, lægges i bilens handskerum eller placeres i en skuffe i skrivebordet. Skannerne kører på strøm via USB-kabel, og en enkelt kan også køre på batteri. De kan fås med trådløst netværk, og de betjenes med bare en enkelt knap. Priserne er meget konkurrencedygtige og begynder ved 1.000 kroner inkl. moms.