1. Hjem Brother
  2. Business inkjetprintere

Væk forretningsdokumenter til live ved at farveprinte i A3

En professionel og fuldt udstyret serie af business inkjetprintere til alle på kontoret. Denne serie har fleksibiliteten som din virksomhed har brug for, da serien byder på printere, der kan printe i både A3 og A4. Om det så er salgsfremmende materiale, din næste præsentation eller et Excel-dokument, leverer denne serie muligheden for at gøre indtryk.

Med exceptionel papirhåndtering og XL-blækpatroner kan du være sikker på, at du optimerer kontorets ydeevne samt minimerer omkostningerne. Takket være lavt energiforbrug holdes miljøpåvirkningen på et minimum. Business inkjetprintere - designet til at møde de varierende krav fra moderne kontorer.

Fordele ved business inkjetprinterserien

Workflow

Brothers serie af business A3-inkjetprintere kan hjælpe dig med at arbejde mere effektivt. Med Web Connect kan du let håndtere dine dokumenter, og du har du mulighed for at printe på farten.

Papirhåndtering

Maksimér produktiviteten med Brothers business A3-printere. Med automatisk dokumentføder (ADF), kan du lægge dine flersidede dokumenter i printeren og efterlade dem til scanning eller kopiering, så du kan varetage andre opgaver imens. Udover at spare tid, sparer du også papir med dobbeltsidet print, hvilket er bedre for miljøet.

Færre forstyrrelser

Med Brothers serie af business A3-inkjetprinter, kan du printe med færre forstyrrelser. XL-blækpatronerne printer op til 6.000 sider, hvilket betyder at der går længere tid, før du løber tør samt at du skal erstatte dine blækpatroner langt sjældnere. Du kan få overblik over dit forbrug med den unikke sidetæller og  opbevare dine forbrugsstoffer i et skab, der kan købes seperat, og som maskinen kan sættes ovenpå.

The Benefits of Managed Print Services

Betal kun for det, du printer - 7 fordele ved Managed Print Services (MPS)

Når virksomheder står over for at installere og vedligeholde en printerflåde, er det ikke så mærkeligt, at de beder om hjælp. Heldigvis kan omkostningerne og kompleksiteten af printerstyringen reduceres takket være Managed Print Services (MPS). Men hvad er MPS, og hvad kan din virksomhed få ud af det?

Læs mere her
Maksimér dit workflow
Fleksibel papirhåndtering
Print med færre forstyrrelser

0 matchende produkter

Sammenlign: