Brother logo

Intet resultat

Der er ingen resultater af din søgning

OmniJoin: webkonference-hjælp

OmniJoin er en webkonferenceløsning for virksomheder, der gør dig i stand til effektivt at samarbejde med kolleger og kunder ved hjælp af onlinemøder.

OmniJoin IM gør dig i stand til at se andre medlemmers status, chatte med dem, eller starte en webkonference med blot et par klik.

OmniJoin IM ikan downloades fra et af følgende links:

PC :   Download

Mac : Download

Ja - OmniJoin kan bruges på iPod touch, iPhone, eller iPad. OmniJoin mobile app kan downloades fra iTunes.

Omnijoin på iTunes

Omnijoin på Android

OmniJoin giver dig mulighed for at holde onlinemøder i høj videokvalitet og med synkroniseret lyd. Dele og bruge chat, whiteboards, dokumenter, applikationer eller webbrowseres, og selv multimedie-filer med blot et par klik. OmniJoin byder på en ny oplevelse, når det gælder webkonferencer, og har det mål at demokratisere dens anvendelse i erhvervslivet.

Dokumentdeling gør dig i stand til at dele dine dokumenter online. Applikationsdata bliver konverteret til billedformat, og derefter delt. Mens du deler kan du ikke ændre eller redigere i de originale data. Dokumentdeling er generelt hurtigere end applikationsdeling.

PowerPointdeling er nyttigt, når du vil dele en PowerPoint-præsentation. Animationer kan dog ikke deles. PowerPointdeling er generelt hurtigere end applikationsdeling.

Applikationsdeling gør dig i stand til at dele selve programmet med deltagerne. Under delingen har du adgang til at ændre eller redigere i de originale data.

OmniJoin IM giver dig mulighed for at tjekke status på de andre medlemmer  (online, optaget, fraværende, eller offline).

Ja, du kan bruge OmniJoin i udlandet. Du behøver blot en pc, en internetforbindelse, et webcam og hovedtelefoner eller højttalere.

Engelsk, fransk, tysk og spansk. Vi har planer om at understøtte flere sprog.

Ja. Opløsningerne 720 og 1080i op til 30 frames pr. sekund understøttes.

Maksimumopløsningen afhænger af din pakke og lyset i dine lokaler.

For at kunne få fuld HD-opløsning må du have et kompatibelt video capture card Windows DirectShow.

Ja. OmniJoin kan håndtere alle visninger fra din computer, uanset antal. Det gør dig i stand til at dele på en skærm, mens der vises en video på den anden, hvilket er særligt nyttigt for arbejdsstationer med to skærme så vel som for konferencerum og eksempelvis træningslokaler.

Ja, du kan dele flere filer under en webkonference, hvilket gør dig i stand til hurtigt at omplacere præsentationen af en præsentation til et regneark eller en applikation undervejs.

Du kan dele flere filer under en konference og hurtigt skifte fra en præsentation til et regneark, for eksempel.

Der er ingen begrænsning på applikationsdeling, du kan dele de applikationer, du vil.

Ja. Applikationsdeling giver dig mulighed for at ændre eller redigere filen men den deles.

Ja. Du kan give rettigheder til deltagere før og under en konference. Administratorer kan begrænse funktionerne af alle konferencerum.

Ja, du kan gemme dine mødeoptagelser på din computer og dele med andre.

Ja. Du kan planlægge en konference ved at følge nedenstående trin:

  1. Åbn OmniJoin IM ved hjælp af OmniJoin-ikonet.
  2. Vælg [Conference].
  3. Vælg [Schedule Conference].
  4. Påfør et emne.
  5. Påfør dato, tidspunkt, varighed og anden information.
  6. Klik OK.

Ja, hvis du ikke har et webcam, kan du stadig bruge audio-konferencefunktionen.

Ja. OmniJoin autenticificerer alle værter for konferencen og giver mulighed for at låse konferencerummet og forlange et password af mødedeltagerne. Det klarer også SSL / TLS 128-bit end-to-end på tværs af al kommunikation. Du kan også bede deltagerne om at registrere sig på forhånd for at begrænse og autentificere deltagerne.

Ja. OmniJoin er kompatibelt med video capture cards, high-definition kameraer og LCD/plasmaskærme i konferencerum. Brugere kan forbinde sig til den samme konference fra deres pc. Brugere kan også dele og kommentere PowerPoint præsentationer og straks deltage i onlinekonferencer ved hjælp af VoIP og video af høj kvalitet.