1. Hjem
  2. Løsninger
  3. OneQ-campaign

Tilllykke med din nye Brother-printer

Har du købt din printer i perioden 1. april til 31. oktober 2018, medfølger et gratis abonnement til One Q - sikker print - der gør, at din nye printer også kan sættes op til at følge den nye persondataforordning (GDPR). Med denne Cloud-løsning får du fere muligheder end den GDPR-løsning, der er i printeren som standard. 

Du skal blot udfylde formularen nedenfor, så modtager du information fra One Q vedr. opsætningen af løsningen. Husk også at registrere din printer for at få den udvidede garanti. Det kan du gøre her.

Hvilket sikkerhedsniveau kræver din virksomhed? Læs i brochuren, hvordan du med din Brother-printer og One Q-løsningen følger lovgivningen.

OneQ_kampagne_info_image_str2340x700px1

Hvad er One Q?

One Q er danskudviklet software, der gør, at du kan printe sikkert fra enhver arbejdsstation til One Q's cloud-baserede server. Printjobbet bliver placeret sikkert i en kø, indtil du går til din Brother-printer*, og tilkendegiver dig med dit kort eller PIN-kode.

På printerens display vil du nu kunne se en liste over alle dine printjob og let vælge, hvilke job du ønsker at udskrive eller eventuelt slette.

I One Q’s kontrolpanel kan du let definere regler og procedurer for medarbejdernes print, som f.eks.:

  • Hvilke dokumenter skrives ud i sort/hvid eller i farver
  • Hvem har adgang til hvilke printere, etc.

Som sikkerhedskontrol eller til din bogføring har du endvidere adgang til at se, hvem der har udskrevet hvad og hvornår.

Læs mere om One Q’s secure print løsning på deres hjemmeside.

 

*Løsningen kan let udvides til at omfatte alle dine printere og giver dermed en follow-me-løsning.

OneQ_kampagne_info_image_str2340x700px2

Hvordan kommer du igang?

Du har ikke behov for selv at sætte en server op til at håndtere One Q’s printerkø, alt er sikkert håndteret i One Q's cloud-baserede datacenter. Det eneste, du har behov for, er en sikker forbindelse.

Bare udfyld formularen til højre, og du er i gang.

Se hvilke printere, der giver hvilket abonnement:

Brother forbeholder sig retten til at se købsfaktura på maskinen.

Kampagnen gælder kun nordiske maskiner, og abonnementet skal aktiveres senest den 30. november 2018.

Nødvendige forudsætninger for at kunne bruge One Q-løsningen:

Da printerne skal forbindes sikkert med serveren i "skyen" kræver løsningen følgende netværksstruktur:

  • En ekstern fast IP-adresse
  • En VPN-router, som kan forbinde sig med serveren i "skyen"

Tilmeldingsformularen indeholder bl.a. et felt, hvori der skal indtastes navn og email til kundens netværks-administrator, da opsætning af VPN-forbindelsen kræver en vis teknisk viden, som denne formodes at besidde. Der skal også angives alle de printere, som du ønsker, at løsningen skal understøtte.

Udfyld, og klik på 'Indsend'
dd-mm-åååå
Ja, jeg accepterer, at Brother må kontakte mig via e-mail og telefon med information, tilbud og andet materiale om produkter og services.
Dine oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Bemærk venligst, at du når som helst kan tilbagekalde dit samtykke til marketingkommunikation ved at klikke på "afmeld" i vores marketing e-mails eller justere indstillingerne i din Brother Online-konto.

Læs vores Vilkår og betingelser

Dine informationer vil blive brugt i henhold til vores privacy policy