"Det føles ligeså naturligt for mig at bruge Omnijoin som at bruge en blodtryksmåler eller et stetoskop"

Kaisankoti tilbyder alsidig genoptræning og velvære-services til patienter i Finland. Denne 60-årige organisation, som ligger i byen Espoo i det sydlige Finland, sigter efter at være en pioner inden for moderne og omfattende genoptræning i Finland.

 

Kaisankoti har tilbudt deres patienter web-baserede lægesamtaler siden foråret 2017, som en mulighed i stedet for den traditionelle lægesamtale. Videokonsultationer sparer både patienter og læger tid, og de kan bruges i de fleste ikke-akutte tilfælde. Kaisankoti har specielt benyttet denne form for samtaler i forbindelse med vurdering af arbejdsstillinger og genoptræning på arbejdspladsen.

Videokonsultationer giver mulighed for at holde kontakten med patienter, som bor over hele Finland. Udover patienten kan dennes arbejdsgiver samt den ansvarlige fagperson for genoptræningen deltage, når der afholdes en web-konsultation.

- Patienternes arbejdsplads kan fx være placeret i Oulu, flere hundrede kilometer fra Kaisankoti. Det er derfor praktisk for patienten at kunne gå rundt på sin arbejdsplads med en bærbar computer og vise lægen arbejdsmiljøet, siger Kaisankoti’s overlæge.

Web er en naturlig måde at møde patienter på - ansigt til ansigt

Når der afholdes en videokonsultation sidder lægen og patienten ved hver deres computer. De kan se hinanden, og de kan tale sammen, præcis som var de i samme lokale. Kaisankoti’s overlæge oplever, at videokonsultationerne er en naturlig måde at møde patienterne på.

- Mange af mine læge-kollegaer undgår at bruge videokonsultationer – selvom der ikke er noget at være bange for. OmniJoin er nemt at lære, meget brugervenligt og der går ikke lang tid før det føles lige så naturligt at bruge som en blodtryksmåler eller et stetoskop.

Det er mere behageligt at bruge video end en telefon, fordi lægen og patienten kan se hinanden.

Derudover er videokonsultationer også belejlige mellem flere læger. Hvis det er påkrævet, kan flere læger nemlig deltage i videokonsultationen med patienten. Hos Kaisankoti har fysioterapeuter og kostvejledere også haft videokonsultationer med patienter.

Takket være videokonsultationer, kan Kaisankotis overlæges faglige ekspertise deles med patienter over hele Finland.

OmniJoin videokonsultationer

Videokonsultationer finder sted via Brother OmniJoin. OmniJoins datasikkerhed er meget høj, og systemet leverer sikker lyd, video og samarbejde med kryptering i overensstemmelse med militær standard. Dette tillader, at lægen og patienten kan bruge fortrolige dokumenter i løbet af videokonsultationen.

Udover dokumenter kan lægen give skriftlige instruktioner, som kan gemmes på patientens egen computer.

En videokonsultation er mere fleksibel end at skulle møde fysisk op på lægens kontor. Netop derfor er patienterne meget glade, fordi de sparer tid, penge og besvær.

Patienten vælger selv, om han/hun vil have en videokonsultation eller en fysisk samtale med lægen. En videokonsultation udelukker derfor ikke en ansigt-til-ansigt-samtale med lægen. Det er patienten, der vælger.

Ønsker du mere information?

Kontakt Torben Christensen: Telefon: 23 99 16 37 eller på e-mail: torben.christensen@brother.dk

Om Kaisankoti

Kaisankoti, er beliggende i det stille landdistrikt ved metropol-byen Espoo, kun 30 km fra Helsinki.

Kaisankoti blev grundlagt, da Finlands fjerde præsidents hustru (1937-40) Kyösti Kallio besluttede, at hovedstaden manglede et sted, hvor syge mennesker kunne komme til hægterne igen. Kaisa Kallio-stiftelsen fortsætter dette arbejde ved at tilbyde forskellige former for services inden for genoptræning, arbejdssundhed og livsstil.

Web conferencing icon

Udfordringen

Genoptræning af patienter sker i hele Finland. Genoptræning er en langvarig proces og forbedringen af patienternes helbred sker ikke fra den ene dag til den anden. Lige netop derfor er det nødvendigt at lægerne følger med i deres genoptræning. Men mange patienter kommer langvejs fra, og det kan derfor være tidskrævende og besværligt at nå frem til en kortvarig lægekonsultation.

Løsningen

Med OmniJoin videokonsultationer kan læger og andet lægefagligt personale afholde samtaler og overvåge patienters genoptræning samt rådgive på afstand. Det betyder, at patienterne ikke længere behøver at foretage den besværlige rejse hen til lægen, men i stedet klarer det hele via skærmen. Dette gælder særligt i tilfælde, hvor fysiske undersøgelser ikke er nødvendige. Andet fagpersonale kan også deltage i OmniJoin videokonsultioner, hvori de kan dele fortrolige dokumenter, som forbliver fortrolige pga. OmniJoins høje sikkerhedsniveau.

Resultaterne

Introduktionen af dette moderne værktøj har forbedret lægers og patienters tidsstyring markant. Derudover er genoptræningsspecialisters ekspertise blevet mere tilgængelig for alle arbejdspladser i Finland via videokonsulationer. OmniJoin er en kundeorienteret, patientsikker og brugervenlig måde at kommunikere med patienter og dele dokumenter.

Download vores white paper om videokonsultationer i sundhedssektoren.
OmniJoin whitepaper download formular
Ja, jeg accepterer, at Brother må kontakte mig via e-mail og telefon med information, tilbud og andet materiale om produkter og services.
Dine oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Bemærk venligst, at du når som helst kan tilbagekalde dit samtykke til marketingkommunikation ved at klikke på "afmeld" i vores marketing e-mails eller justere indstillingerne i din Brother Online-konto.

Ved at klikke på Indsend & Download vil du blive forwarded til white paper download siden.

Læs vores Vilkår og betingelser

Dine informationer vil blive brugt i henhold til vores privacy policy