1. Hjem Brother
  2. Løsninger til virksomheder
  3. Case studies
  4. Besøgshåndtering med Adaptive
labels til gæsteregistrerng

Pålidelig identifikation
med Brother

"Vi har valgt Brothers produkter, fordi de er mere økonomiske, både i forhold til køb og drift."

Håkon Inngjerdingen, Adaptive AS.

Den blide og hyggelige receptionist er et stadigt sjældnere syn. Funktionerne erstattes i høj grad af digital besøgsregistrering.

– Men det er fortsat vigtigt, at gæsterne bliver taget imod på en god måde, siger Håkon Inngjerdingen.
Han repræsenterer Adaptive AS, en softwarevirksomhed, der leverer systemer til besøgsregistrering, tilpasset den enkelte kunde. Labelprinteren fra Brother er et oplagt valg som en væsentlig bestanddel af systemet til Adaptive AS.

Professionalitet og sikkerhed
At en virksomhed vælger at aflaste eller erstatte den traditionelle receptionist er blandt andet fordi den digitale besøgsregistrering giver gæsterne en god og professionel modtagelse.
– Den printer et navneskilt, og ofte en parkeringstilladelse og sender besked om ankomst direkte til den person, som venter besøg, fortæller Inngjerdingen.
– Systemet har også et vigtigt sikkerhedsaspekt. Det giver løbende oversigt over, hvilke gæster som til enhver tid befinder sig i bygningen, og hvem de besøger, fortæller han.
Hvis der opstår en krisesituation i bygningen, kan besøgsregistreringen være afgørende.
– Via SMS kan systemet nå alle, både gæster og ansatte på en hurtig og præcis måde.

Besparelser

Menneskelige ressourcer er kostbare. Besparelser er derfor en vigtig begrundelse for at anskaffe sig en digital besøgsregistrering.
- Der er meget at spare på at digitalisere receptionistens rutinebaserede opgaver, siger Inngjerdingen.
Økonomien er også en af grundene til, at Adaptive A/S og Inngjerdingen valg af labelprinter faldt på Brother.
– Vi har valgt kun at bruge Brothers produkter, da de er mere økonomiske både i indkøb og i drift end konkurrenternes, fortæller han.

Driftssikker

Driftssikkerhed er helt afgørende for digital besøgsregistrering.
– Der stilles store krav til til at systemet skal kunne fungere problemfrit hele tiden. Brothers labelprintere har en unik  teknologi, som er ekstremt driftssikker. I fjor leverede vi over 100 enheder, og har ikke haft problemer med nogle af dem. Labelprinterne er meget robuste, og vi glæder os til, Brother kommer med sin nye version med to-farvet print, siger Inngjerdingen.

Elegant design
Adaptive AS er også optaget af det visuelle indtryk, besøgsregistreringen skal give gæsterne.
– Designmæssigt passer labelprinteren fra Brother godt ind i et receptionsmiljø, mener Inngjerdingen, som med sit besøgsregistreringskoncept har store og små kunder over hele Norge, og også har leveret løsninger til de nordiske lande, Spanien, Benelux, England og Skotland. 

 

Brother er leverandør af labelløsninger i høj kvalitet, der hjælper med at løse alle labelopgaver. Vi har et stort udvalg af labelprintere og tape, der er tilpasset til forskellige industrier. Læs mere om vores nye QL-800 labelprinter-serie.


For mere information, venligst kontakt marketing@brother.dk eller en af vores salgskonsulenter.