1. Hjem Brother
  2. Løsninger til virksomheder
  3. Ressource-center
  4. Blog
  5. Effektivitet
  6. 2020
  7. Fem ting, du ikke vidste, du får med Managed Print Services
A man and a woman stop in a brightly lit office to talk by a business printer and some files

Fem ting, du ikke vidste, du får med Managed Print Services

For mange virksomheder kan det at installere, vedligeholde og opdatere printerne være en kompleks opgave, som kun få personer har tilstrækkelig teknisk viden til at løse. Det er derfor let at forstå, hvorfor mange virksomheder går over til at indføre MPS-løsninger (Managed Print Services) for at forenkle printerhåndteringen og styre udgifterne.

En MPS-løsning er andet og mere end automatisk bestilling og levering af forbrugsstoffer. Og hvis du tror, at MPS kun henvender sig til store virksomheder, så kan du læse her, hvorfor der også er fordele ved MPS for mindre virksomheder.

Her kigger vi på de fem ting, som du måske ikke vidste, du kan få med MPS.

Hvad er ‘Managed Print Services’?

Managed Print Services (MPS) er løsninger, der kan bruges til at styre jeres printere og alt-i-én-printere.

En MPS-løsning skræddersys, så den passer til virksomhedens behov, hvilket forbedrer virksomhedens effektivitet, produktivitet og informationssikkerhed markant, når det gælder print.

Men fordelene for din virksomhed og brugerne er meget større, end du forestiller dig.

Med det in mente: Her er fem fordele ved MPS, du måske ikke har tænkt over:

1. Langt mindre besvær

Meget få virksomheder har udpeget en printekspert til at styre alle aspekter af deres udstyr. Dermed går der meget tid med at håndtere print, der kunne være brugt på vigtigere opgaver. Heldigvis fjerner MPS-løsninger besværet med at håndtere jeres printerflåde.

En MPS-løsning betyder at forbrugsstoffer bestilles og leveres automatisk, samt at printeren selv giver besked om eventuelle problemer. Derved bliver håndteringen af printerne automatiseret og frigiver tid for jeres IT-folk.

Skulle der opstå problemer, vil Brother være ”at your side” og hjælpe således, at printerens nedetid begrænses.


2. Undgå uforudsete udgifter

Med MPS-løsningen er der ingen gebyrer eller skjulte udgifter. I køber printeren hos jeres forhandler og betaler kun for det, I printer.

Klik-prisen er inkl. alle nødvendige forbrugsstoffer (toner/blækpatroner, tromle, wastetoner-beholder og bælteenhed) og levering.

Så ikke nok med, at medarbejderne ikke behøver at holde øje med, om printeren snart løber tør for toner, så skal der heller ikke holdes øje med om f.eks. tromlen snart skal skiftes. Og eftersom det indgår i prisen, så kommer der ikke pludselig en ekstra regning for udskiftning af tromle


3.  Større sikkerhed

En afgørende del af jeres MPS-analyse er identifikationen af potentielle print- og internetprotokol (IP) -sikkerhedsrisici samt udarbejdelsen af en skræddersyet sikkerhedsplan, der skal hjælpe med at beskytte jeres virksomhed mod cyberangreb og brud på datasikkerheden.

En smartere tilgang til printsikkerhed kan lukke eventuelle huller i forhold til begrænset funktionalitet og indførelse af nye printprotokoller. I bør insistere på, at printerne i jeres netværk har integrerede sikkerhedsfunktioner på højt niveau, såsom frigivelse af printjobs med enten NFC-kort eller PIN-kode og kryptering på virksomhedsniveau, så følsomme oplysninger beskyttes under overførsel.
.

4. Mindre miljøaftryk

Hvis I går efter at reducere jeres miljøaftryk, kan MPS hjælpe med at overvåge og styre mængden af papir, strøm og forsstoffer, I bruger. Indsamling og genanvendelse af brugte forbrugsstoffer kan endda tilføjes som en del af jeres MPS-aftale.

Udover at mindske affaldet hjælper MPS-platforme, der gør det let at spore og kontrollere printforbruget, med at identificere områder, hvor I kan optimere printforbruget og implementere retningslinjer med best practice til brugerne.
 

5. Synlighed og kontrol

Ledelsesguruen Peter Drucker har engang sagt: “Du kan ikke styre det, du ikke kan måle” – og det gælder også for printere.

En MPS-løsning giver jer ikke alene overblik over jeres printforbrug, den sikrer også, at I har de printere og den printkapacitet, som I har behov for, og mulighed for at få et detaljeret overblik over printforbruget.
.
Vi anbefaler, at I finder en udbyder, der tilbyder en cloudplatform der kontinuerligt overvåger jeres printerflåde. I får et godt indblik i brugeradfærd, printforbrug samt automatiske beskeder om forbrugsstofstatus. Regelmæssige rapporter fra jeres udbyder vil også gøre det muligt at afdække muligheder for at forbedre printflåden og få styr på printudgifterne


Denne artikel er blot en hurtig guide til fordelene ved Managed Print Services (MPS-løsninger). Læs mere om, hvordan en Brother MPS-løsning kan hjælpe jer med at få overblik og kontrol over jeres printforbrug, så I kan fokusere på at drive forretning

Mere fra Effektivitet

Du vil måske også synes om

Tilbage til toppen