1. Hjem
 2. Labelprintere
 3. P-touch CUBE

Det tager kun et øjeblik at designe flotte og farverige labels.

Bare klik på Play, og se hvordan.


Brother P-touch CUBE

Design labels direkte fra din smartphone/tablet med den gratis Design&Print app

Du kan fx lave navnemærker til børnenes tøj med stoflabels, der let stryges på eller du kan printe personlige tekster på satinbånd til gaver og særlige anledninger.

Det er let som en leg – bare download den gratis app og print labels via Bluetooth. Eller hent P-touch CUBE brochuren og få mere inspiration til de mange muligheder.

P-touch CUBE brochure

PT-P300BT CUBE Home

Få styr på hjemmet

Med Brother P-touch CUBE kan du let holde orden på hjemmet. Hvad end det drejer sig om labels på plastikbeholdere til køleskabet eller i fryseren, til kasserne under sengen eller til børnenes legetøjkasser, så kan du med Brother P-touch CUBE designe labels, der holder.

Du kan fx skabe labels til flasker / krydderiglas / fødevarebeholdere / skotøjsæsker / legetøjskasser / osv.

 • Gør det nemt for familien at finde rundt i køkkenet. Med op til 67 labels i forskellige typer, størrelser og bredder, kan du nemt inddele ting i kategorier.
 • Gør det nemt for børnene at finde deres legetøj. Med 1070 symboler og emojis kan du nemt illustrere, hvilket legetøj, der skal i hvilken kasse.
 • Gør det nemt for alle at holde orden, både indenfor og ude i haven. TZe-labels er testet til det ekstreme, og kan modstå selv de strengeste vejrforhold.

Gør det hele lidt mere personligt

Nu kan du sætte et ekstra personligt præg på dine begivenheder. Med Brother P-touch CUBE kan du skrive tekst på satinbånd og lige give gaven, bordkortet eller slikposerne den ekstra WOW-effekt.

 • Gør børnefødselsdagen sjovere. Nu kan alle børn få skrevet deres navn på slikposen med labels i mange forskellige farver og mønstre.
 • Gør gaven mere personlig. Nu kan du vælge at pakke dine gaver ind med satinbånd, hvor du selv skriver teksten. Vælg imellem fem farver.
 • Gør bordet mere indbydende. Nu kan du personliggøre dine bordkort, så de passer til gæsterne samt gøre buffeten mere indbydende og overskuelig med labels, der symboliserer de forskellige retter. 

PT-P300BT CUBE skole

Det er slut med at miste ting

Nu kan du sætte navn på alle børnenes ting, som de bruger skolen eller i institutionen. Med Brother P-touch CUBE kan du fx printe labels på stoftape og stryge det fast i tøjet, eller printe farverige og sjove labels og sætte dem på børnenes madkasser eller penalhuse.

 • Gør det nemmere at identificere dine børns tøj. Nu kan du nemt og hurtigt stryge en label i dine børns tøj, så du er sikker på at få det hele med hjem igen.
 • Gør det mere overskueligt at finde ting. Nu er det slut med at huske på, om det var den grønne eller blå madkasse eller drikkedunk, dine børn havde med. Bare sæt en label på, og tvivlen er væk.
 • Gør det mere sikkert at medbringe elektronik i skolen. Hvis lommeregner er det? Er det hans eller hendes adapter? Er det din eller min tablet? Nu slipper du for at bekymre dig om den dyre elektronik kommer med hjem igen. Bare sæt en label på, og alle ved, hvem det tilhører.

PT-P300BT CUBE kontor

Få orden og mere sikkerhed på kontoret

Nu er det slut med at rode på kontoret. Dit skrivebord og dine hylder kan nemt organiseres, så du slipper for at bruge tid på at lede efter dine ting. Med Brother P-touch CUBE kan du fx printe labels til hylder, så du altid kan finde dine dokumenter eller på dine USB-stik, så du ved, hvad de indeholder.

 • Gør det nemmere at organisere jeres mapper. Nu kan du nemt og hurtigt printe labels i forskellige farver og størrelser, så de passer perfekt til jeres mapper.
 • Gør ekspeditionstiden kortere. Det kræver blot labels i forskellige farver og størrelser at skabe et bedre overblik, så I hurtigere kan servicere jeres kunder.
 • Gør arbejdet mere sikkert. Nu er er det slut med, at USB-stik bare ligger og flyder uden at nogle ved, hvad de indeholder. Med en label på siden, kan du hurtigt identificere, hvad der er på, og hvor det skal gemmes.