1. Hjem
  2. L6000

Brother L6000 serie

Det er ikke blot endnu en s/h-laserprinter

Se serien

Ultra-hurtig og meget effektiv

Første side udskrives på mindre end 8,5 sek., printhastighed på 50 sider pr. minut og en scannehastighed på op til 100 ipm gør, at opgaver bliver løst på ingen tid.
Og med et lavt energiforbrug og mulighed for store tonere, op til 20.000 sider, bliver kontoret mere effektivt med L6000-serien

 

Pålidelig

Robust og pålidelig! Disse printere er bygget til at holde og har en anbefalet printvolumen på 10.000 sider - mere end rigeligt til travle arbejdsgrupper.

Papirhåndtering

Mulighed for ekstra papirskuffer til øget papir-input samt mailbokse til sortering af output, så du kan tilpasse printeren til lige netop dit behov.

Se mulighederne

Nem integration og tilpasning

Med Brother Solutions Interface (BSI) kan du let implementere software i disse professionelle printere og derved få en skræddersyet løsning.

Mere sikkerhed

Den eksisterende trussel om it-kriminalitet gør, at sikkerhed er et nøglefokus,
når du skal vælge hardware. Vores nyeste enheder kommer med Active Directory, LDAP, NFC, Secure Function Lock, Secure Print, IP-Sec Encryption, SSL, Secure PDF, Scant to SFTP og to FTPSC – hvilket gør, at dine dokumenter forbliver sikre.

Se hele serien

Brother L6000-serien indeholder ni alsidige modeller, der hver især byder på forskellige specifikationsniveauer, så print i høj kvalitet og stor printvolumen i s/h er tilgængelig for alle virksomheder.

Muligheder du ikke forventer.

Se hele serien

Fleksible printløsninger

Med Brothers spændende og innovative printløsninger bliver arbejdsdagen lettere. Vi tilbyder en række simple printløsninger, som maksimerer printeffektiviteten og reducerer omkostningerne. 

Professionelle Printløsninger


PrintSmart Cost Control
PrintSmart Cost Control giver fuldstændigt overblik over virksomhedens printforbrug og udskrivningsadfærd via en simpel brugerinterface og et rapporteringsværktøj, der giver kontrol over printudgifterne. Resultatet? Reducerede printomkostninger og optimeret arbejdsflow.

PrintSmart Secure Pro
PrintSmart Secure Pro bygger på funktionaliteten i PrintSmart Cost Control, og gør det muligt for IT-personale at forbedre printsikkerheden gennem pull-print og sikker udskrift-funktion. Mobilt print og scanning er også muligt.

PrintSmart Mobile
PrintSmart Mobile er en cloud-baseret printløsning, der giver let printadgang til medarbejdere og gæster. Den er ideel til virksomheder med mobile medarbejdere eller en BYOD (Bring Din Egen Enhed) - politik, fordi brugerne kan printe fra alle enheder - hurtigt, nemt og sikkert.

MPS

Managed Print Services
MPS er en enkel måde at øge produktiviteten og strømline dit budget på.
Med Køb & Klik eller Lease & Klik (kommer senere) og forbrugsstoffer, som betales per klik, er løsningen perfekt til at forbedre likviditeten samtidig med, at de samlede printomkostninger reduceres.

Professional Business Services
Professional Business Services sikrer en kontinuerlig optimering af printerflåden, der dækker over alle stadier af købsprocessen - evaluering, overgang og optimering - som sikrer at dine behov bliver mødt.