1. Hjem Brother
  2. QL-800 Series
  3. Brancher for brug af QL-800-serien
QL-800 Label Printer Range

Se forskellen

Sådan kan QL-800-serien hjælpe din virksomhed

Empty office

Kontor

Gør det let at finde dine filer og giv vigtige dokumenter synlighed med labels, hvor du har mulighed for at skrive med både sort og rød skrift på ruller i endeløs bane. Alternativt kan du printe i sort på både ruller i endeløs bane eller på udstandsede labels.

Du kan printe adresselabels og labels til filer, opbevaring, skuffer, hylder, kontorforsyninger, indendørs midlertidig skiltning og meget andet.

Se QL-800

Labels in a warehouse facility

Facilities Management

Få øjeblikkelig opmærksomhed med sort/røde labels. Skab markante indendørs midlertidige labels med vores sort/røde labels på endeløs rulle - perfekt til sikkerhedsvarsling. Alternativt kan du printe i sort på udstandsede labels.

Du kan fx skabe indendørs midlertidig skiltning, gæsteskilte, navneskilte, labels til kontorforsyninger og -møbler og til meget andet.

Se QL-800

Labels on boxes in a warehouse

Post & Lager

Print meget synlige adresse- og håndteringslabels på få sekunder med vores sort/røde labels på endeløs bane. Dette sørger for sikker levering og forhindrer, at leveringen bliver forsinket.

Du kan skabe adresselabels, håndteringslabels, labels til hylder, sregkoder, bokse, inventar, indendørs skiltning og meget andet.

Se QL-800

Labels being used in a retail store

Handel

Øg dit salg med opmærksomhedsskabende pris- og tilbudsskilte, printet på sort/røde labels i endeløs bane. QL-820NWB labelprinteren har et LCD touchpanel og mulighed for en batteribase - perfekt til butikker.

Du kan skabe produktlabels, prislabels, tilbudslabels, labels med stregkoder, indendørs skiltning og meget andet.

Se QL-820NWB

Labels being used on food at a supermarket

Fødevareindustrien

Skab iøjnefaldende sort/røde labels på endeløs bane, og fremhæv allergener, bedst-før-datoer og tilbud. QL-820NWB har et LCD touchpanel, så du kan printe labels, når det passer dig.

Du kan printe labels der fremhæver allergener, labels til produkter, priser, hylder, stregkoder og eget andet.

Se QL-820NWB

Labels being used on an ID badge

Gæsteadministration

Gør gæstehåndteringen bedre med sort/røde ID skilte, printet på ruller i endeløs bane, og fremhæv fx datoer, tid og adgangsområder. QL-810W og QL-820NWB har trådløs forbindelse, så du nemt og hurtigt kan printe labels fra en smartphone eller tablet via app'en.

Du kan fx printe gæsteskilte, adresselabels, indendørs skilting og meget andet.

Se QL-810W