Tilføjet til kurv

Original Brother LC121VALBPDR sampak blækpatroner

Brother LC121VALBPDR sampak med sort, cyan, magenta og gul blækpatroner, som hver giver op til 300 sider.

520,00 kr. Inkl. moms 416,00 kr. Ekskl. moms

Sørg for, at udskiftningen af dine originale Brother blækpatroner er så problemfri og overkommelig som muligt ved at købe denne LC121VALBPDR sampak. Pakken indeholder sort, cyan, gul og magenta LC121 blækpatroner, der alle er designet til at gøre det nemmere for dig at få det bedste ud af din Brother-printer.

Funktioner

  • Hver blækpatron giver op til 300 A4 sider* (*ISO/IEC 24711)
  • Originale Brother blækpatroner i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Oversigt

Findes også i farverne:

Alle blækpatroner fra Brother, inkl. LC121VALBPDR sampak, testes nøje for at give kunderne den bedste oplevelse.

Sampakken indeholder fire blækpatroner. Hvis du benytter uoriginale blækpatroner, kan du måske spare penge på kort sigt, men de kan medføre problemer med udskrifterne og skade din printer.

Originale LC121 blækpatroner fra Brother i sort, cyan, magenta og gul garanterer, at din printer fortsætter ufortrødent og giver dig flotte, klare og skarpe print hver gang. Det vil sparre dig både tid og penge på længere sigt.

Passer til

Passer til

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!