Original Brother LC123VALBPDR sampak blækpatroner

Brother LC123VALBPDR indeholder sort, cyan, magenta og gule blækpatroner , som hver giver op til 600 sider.

797,50 kr. inkl. moms

638,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

Hver blækpatron giver op til 600 A4 sider* (*ISO/IEC 24711)

Originale Brother blækpatroner i høj kvalitet

Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

LC123VALBP_main

Funktioner

  • Hver blækpatron giver op til 600 A4 sider* (*ISO/IEC 24711)
  • Originale Brother blækpatroner i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

Brother LC123VALBPDR blækpatroner er fremstillet, så de arbejder perfekt samen med et bredt sortiment af vores Brother-printere. Med denne sampak reduceres dine omkostninger, og du opnår fremragende udskriftresultater.
Om du printer hjemme eller på et lille kontor giver sampsillet mellem en Brother printer og vores originale blækpatroner det perfekte resultat, hver gang.

Mere om dette produkt

Findes i farverne

Når det er på tid at bestille nye blækpatroner, kan du stole på at Brother LC123VALBPDR sampak blækpatroner sørger for at din printer fungerer som den skal og udskriftene bliver skarpe og klare.

Selvom det kan være fristende at købe uoriginale blækpatroner, skal du huske på, at de ikke blot kan påvirke kvaliteten af dine udskrifter, men de kan også direkte ødelægge din printer.

Original Brother LC123VALBPDR sampak blækpatroner i sort, cyan, magenta og gul sørger for, at din printer fungerer som en skal, så du får meget mere værdi for pengene.

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!

Tilbage til toppen