Tilføjet til kurv

Original Brother LC1240VALBPDR blækpatron – sampak

Brother LC1240VALBPDR sort, cyan, magenta og gul – blækpatroner, sampak. Hver blækpatron giver op til 600 A4-sider.

757,50 kr. inkl. moms 606,00 kr. ekskl. moms
Ikke på lager
Sørg for, at udskiftningen af dine originale Brother blækpatroner er så problemfri og overkommelig som muligt ved at købe denne LC1240VALBPDR sampak. Pakken indeholder sort, cyan, gul og magenta LC1240 patroner, der alle er designet til at gøre det nemmere for dig at få det bedste ud af din Brother-printer.

Funktioner

  • Hver blækpatron giver op til 600 A4-sider* (*ISO/IEC 24711)
  • Original Brother blækpatron i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Oversigt

Findes i andre farver:

Blækpatronerne LC1240BK, LC1240C, LC1240M og LC1240Y i denne LC1240VALBPDR sampak er designet til at fungere perfekt sammen med din Brother-printer og give dig resultater af højeste kvalitet, gang på gang.

Selvom brugen af billigere blækpatroner, der ikke er mærkevarer, muligvis gør, at du kan spare penge på kort sigt, er de ikke lige så kompatible med din printer. Det er muligt, at brugen af disse ofte ringere produkter kan forårsage udskrivningsproblemer og endda beskadige din printer – så hvorfor løbe risikoen?

Ved at vælge denne originale LC1240VALBPDR blækpatronssampak sikrer du, at din printer fortsætter med at fungere helt optimalt, og også at en eventuel garanti, du er berettiget til, fortsat gælder, hvilket giver dig ekstra sindsro hele vejen rundt.

Passer til

Passer til

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!