1. Hjem
  2. Forbrugsstoffer
  3. LC227XLVALBP

Original Brother LC227XLVALBPDR sampak XL blækpatroner

Original Brother LC227XLVALBPDR sampak blækpatroner med sort, cyan, magenta og gul. Giver hver op til 1.200 sider.

kr. 892,50 Inkl. moms kr. 714,00 Ekskl. moms
På lager
Tilføj til kurv Find en forhandler
Køb LC227XLVALBPDR sampak. Pakken indeholder LC227XLBK, LC225XLC, LC225XLM og LC225XLY XL-blækpatroner. Blækpatronerne er nemme at udskifte og giver fremragende resultater hver gang.

Funktioner

  • Hver blækpatron giver op til 1.200 A4 sider* (*ISO/IEC 24711)
  • Original Brother blækpatroner i høj kvalitet
  • Minimerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Oversigt

Findes i farverne:

Vælg Brother LC227XLVALBPDR sampak XL-blækpatroner, hvis du ønsker, at din printer skal blive ved med at levere fremragende resultater. Selvom der findes billigere alternativer, er det kun Brothers originale blækpatroner, som garanterer, at din printer fortsætter med at fungere ligeså hurtigt og effktivt, som den plejer.

XL-blækpatronerne er designet til at holde længere end de normale standard blækpatroner uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Bestil LC227XLVALBPDR i dag og få mere værdi for pengene.

Passer til

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som fx visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother creativ Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!