Original Brother LC229XLVALBPDR stor blækpatron – sampak

Brother LC229XLVALBPDR sort, cyan, magenta og gul – blækpatroner, sampak. Den sorte blækpatron giver op til 2.400 A4-sider* og farverne giver hver op til 1.200 A4 sider (*ISO/IEC 24711)

1.018,75 kr. inkl. moms

815,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

Den sorte blækpatron giver op til 2.400 A4-sider* og farverne giver hver op til 1.200 A4 sider (*ISO/IEC 24711)

Original Brother blækpatron i høj kvalitet

Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

LC229XLVALBP_main

Funktioner

  • Den sorte blækpatron giver op til 2.400 A4-sider* og farverne giver hver op til 1.200 A4 sider (*ISO/IEC 24711)
  • Original Brother blækpatron i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

Sørg for, at udskiftningen af dine originale Brother blækpatroner er så problemfri og overkommelig som muligt ved at købe denne store LC229XLVALBPDR sampak. Pakken indeholder sort, cyan, gul og magenta blækpatroner, der alle er designet til at gøre det nemmere for dig at få det bedste ud af din Brother-printer.

Mere om dette produkt

Blækpatronerne LC229XLBK, LC225XLC, LC225XLM og LC225XLY i denne LC229XLVALBPDR sampak er designet til at fungere perfekt sammen med din Brother-printer og give dig resultater af højeste kvalitet, gang på gang.

Selvom brugen af billigere blækpatroner, der ikke er mærkevarer, muligvis gør, at du kan spare penge på kort sigt, er de ikke lige så kompatible med din printer. Det er muligt, at brugen af disse ofte ringere produkter kan forårsage udskrivningsproblemer og endda beskadige din printer – så hvorfor løbe risikoen?

Ved at vælge denne originale store LC229XLVALBPDR sampk af blækpatroner sikrer du, at din printer fortsætter med at fungere helt optimalt, og også at en eventuel garanti, du er berettiget til, fortsat gælder, hvilket giver dig ekstra sindsro hele vejen rundt. 

 

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!

Tilbage til toppen