Original Brother LC3219XLVALDR blækpatron – sampak

Brother LC3219XLVALDR sort, cyan, magenta og gul – blækpatroner, sampak. Den sorte blækpatron giver op til 3.000 A4-sider, og hver farveblækpatron giver op til 1.500 A4-sider* (*ISO/IEC 24711)

1.257,50 kr. inkl. moms

1.006,00 kr. ekskl. moms

Den sorte blækpatron giver op til 3.000 A4-sider, og hver farveblækpatron giver op til 1.500 A4-sider* (*ISO/IEC 24711)

Original Brother blækpatron i høj kvalitet

Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

LC3219XLVALBP_main

Funktioner

  • Den sorte blækpatron giver op til 3.000 A4-sider, og hver farveblækpatron giver op til 1.500 A4-sider* (*ISO/IEC 24711)
  • Original Brother blækpatron i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

Sørg for, at udskiftning af dine originale Brother blækpatroner er så problemfri og overkommelig som muligt ved at købe denne LC3219XLVALDR sampak. Pakken indeholder patronerne sort, cyan, gul og magenta, der alle er designet til at gøre det nemmere for dig at få det bedste ud af din Brother-printer. 

Mere om dette produkt

Findes i farverne:

Blækpatronerne LC3219XLBK, LC3219XLC, LC3219XLM og LC3219XLY i denne LC3219XLVALBP sampak er designet til at fungere perfekt sammen med din Brother-printer og give dig resultater af højeste kvalitet, gang på gang.

Selvom brugen af billige, uoriginale blækpatroner muligvis gør, at du kan spare penge på kort sigt, så er de ikke velegnede at bruge i din printer. Det er muligt, at brugen af disse produkter kan forårsage problemer med udskrivningen og endda beskadige din printer – så hvorfor løbe risikoen?

Ved at vælge denne originale LC3219XLVALDR blækpatrons-sampak sikrer du, at din printer fortsætter med at fungere helt optimalt, og også at en eventuel garanti, du er berettiget til, fortsat gælder, hvilket giver dig ekstra ro i sindet

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!

Tilbage til toppen