LC422XLVALDR - sampak af originale Brother-blækpatroner

Sampak af originale Brother-blækpatroner i sort, cyan, magenta og gul. Hver farveblækpatron sikrer print af op til 1.500 sider, og den sorte blækpatron sikrer print af op til 3.000 sider.

1.436,25 kr. inkl. moms

1.149,00 kr. ekskl. moms

Den sorte patron sikrer print af op til 3.000 sider, hvorimod cyan, magenta og gul sikrer print af op til 1.500 sider hver i overensstemmelse med ISO/IEC 2471

Original Brother-sampak af XL-blækpatroner af høj kvalitet

Mere økonomisk end køb af enkelt pakke, hvilket reducerer dine omkostninger pr. side

Produktdetaljer

LC422XLVAL_main

Originale Brother-blækpatroner testes omhyggeligt for at sikre perfekt print hver gang, så du sparer tid og penge

Funktioner

  • Den sorte patron sikrer print af op til 3.000 sider, hvorimod cyan, magenta og gul sikrer print af op til 1.500 sider hver i overensstemmelse med ISO/IEC 2471
  • Original Brother-sampak af XL-blækpatroner af høj kvalitet
  • Mere økonomisk end køb af enkelt pakke, hvilket reducerer dine omkostninger pr. side
  • Originale Brother-blækpatroner testes omhyggeligt for at sikre perfekt print hver gang, så du sparer tid og penge

Beskrivelse

LC422XLVALDR er en original Brother-sampak (med XL-blækpatroner i sort, cyan, gul og magenta), der modstår at farven falmer, garanterer jævne, pålidelige print af høj kvalitet fra første til sidste print. Vores afbalancerede blæk sikrer, at din printer fungerer optimalt. 

Brother har miljøpåvirkningen med i tankerne i alle stadier af blækpatronens levetid, hvilket sender mindre affald på lossepladser. Al vores hardware og alle vores blækpatroner er bygget til at påvirke miljøet så lidt som muligt.

Oversigt

 
QR-kode og varenumre

Kontroller ægtheden af dine forbrugsstoffer

Du finder den holografiske sikkerhedslabel på originale Brother-blækpatroner. Sørg for, at der ikke er pillet ved pakken og sikkerhedslabelen, og bekræft, at hologrammets sikkerhedslabel er ægte ved at bekræfte det unikke 7-cifrede ID-nummer på: www.brother.com/id 

Miljø og genbrug

Alle Brother-blækpatroner er designet til at påvirke miljøet så lidt som muligt. Brother tilbyder en miljømæssigt ansvarlig måde, hvorpå kunderne kan bortskaffe deres Brother-produkter, når deres levetid er slut. 

Originale forbrugsstoffer

Ved at anvende originale Brother-blækpatroner beskytter du din investering og sikrer optimal ydeevne fra din Brother-inkjetprinter, der garanterer dig problemfrit print og en besparelse på langt sigt.

Originale sampakker

Brothers originale sampakker sikrer mindre indpakning og er mere praktiske end pakkerne med kun én blækpatron.

 

Test af ydeevne

Brothers Innobella-blæk og -papir modstår at falme af lys og ozon, hvilket sikrer, at det ikke falmer selv ved langvarig eksponering. Få et professionel udtryk med originale Brother-blækpatroner.

Pålidelighed og kvalitetssikring

Spektakulære farver skabes ved hjælp af Brothers "Colour Rich"-teknologi, der kaldes "Innobella", og som tilføjer et højt niveau af liv til dine fotoprint. Brothers Innobella-blæk indeholder omhyggeligt udvalgte kemikalier for at forhindre tilstopning af printhovedet samt for at sikre en mere jævn drift. Dette sikrer din Brother-printers pålidelighed og holdbarhed.

At your side

Du opretholder din garanti ved brug af originale Brother-forbrugsstoffer. Brother er altid "at your side", og vi forpligter os til at yde salgssupport og kundeservice - både før og efter køb.

Tilbage til toppen