Original Brother LC1000BK sort blækpatron

Original Brother LC1000BK sort blækpatron giver op til 500 A4 sider.

276,25 kr. inkl. moms

221,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

Giver op til 500 A4 sider' (*ISO/IEC 24711)

Original Brother blækpatron i høj kvalitet

Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

LC1000BK_main

Funktioner

  • Giver op til 500 A4 sider' (*ISO/IEC 24711)
  • Original Brother blækpatron i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

LC1000BK passer til udvalgt Brother printere. Den er designet af Brother og grundigt testet, så du kan være sikker på at få den bedste kvalitet, hver gang.

Mere om dette produkt

Findes i andre farver

Når det er på tide at udskifte blækpatronen, kan du trygt stole på LC1000BK. Den garanterer, at din printer fungerer optimalt og dine udskrifter bliver i høj kvalitet.

Du vil typisk skulle udskifte den sorte blækpatron oftere end farverne. Det kan derfor være fristende at købe uoriginale blækpatroner, men husk på, at disse kan forringe kvaliteten af dine udskifter og ødelægge din printer, samt ophæve din garanti.

LC1000BK gør, at din printer fungerer som den skal, og på længere sigt får du meget mere for pengene og gode resultater, hver gang.

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!

Tilbage til toppen