Tilføjet til kurv

Original Brother LC1000C blækpatron – cyan

Brother LC1000C cyan blækpatron - 1 stk. Giver op til 400 sider.

141,25 kr. Inkl. moms 113,00 kr. Ekskl. moms

På lager

Denne LC1000C blækpatron passer til et stort udvalg af vores printere. Og da det er et originalt Brother-produkt, testet og designet af eksperter, kan du føle dig sikker på, at du får den bedst mulige kvalitet og værdi ud af dine udskrifter.

Funktioner

  • Giver op til 400 sider i overensstemmelse med ISO/IEC 24711
  • Original Brother blækpatron i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Oversigt

Fås i farverne:

Når det er tid til at udskifte din blækpatron, kan du trygt vælge Brothers LC1000C blækpatron. Når du bruger en original Brother LC1000C blækpatron bliver dine udskrifter krystalklare.

Selvom det kan være fristende at købe blækpatroner, der ikke er så dyre og ikke er mærkevarer, bør du huske på, at andre billige blækpatroner ikke kun kan påvirke kvaliteten af dine udskrifter, men også gøre din garanti ugyldig og forårsage langsigtet skade på din printer.

Denne originale LC1000C cyan blækpatron sikrer, at din printer fungerer præcis som den skal, og giver dig mere værdi for pengene i det lange løb og imponerende resultater, hver gang.

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som fx visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother creativ Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!