Tilføjet til kurv

Original Brother LC1000HYBK stor blækpatron – sort

Brother LC1000HYBK stor, sort blækpatron - pakke med 1 stk. Giver op til 900 sider.

Denne LC1000HYBK store blækpatron passer til et stort udvalg af vores printere. Og da det er et originalt Brother-produkt, testet og designet af eksperter, kan du føle dig sikker på, at du får den bedst mulige kvalitet og værdi ud af dine udskrifter.

Funktioner

  • Hver blækpatron giver op til 900 sider* (*ISO/IEC 24711)
  • Original Brother blækpatron i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Oversigt

Når det er tid til at udskifte din blækpatron, kan du trygt vælge Brothers LC1000HYBK store blækpatron for at sikre, at din printer forbliver i perfekt stand, og at dine udskrifter forbliver krystalklare.

Du bruger mere sort blæk end farvede blækpatroner, og du kan sikre dig udskrifter i den bedst mulige kvalitet ved at købe en LC1000HYBK.

Selvom det kan være fristende at købe forsyninger, der ikke er så dyre og ikke er mærkevarer, bør du huske på, at genopfyldninger og andre billige printerpatroner ikke kun kan påvirke kvaliteten af dine udskrifter, men også gøre din garanti ugyldig og forårsage langsigtet skade på din printer.

Denne originale LC1000HYBK store blækpatron sikrer, at din maskine fungerer præcis, som den skal, og giver dig mere værdi for pengene i det lange løb og imponerende resultater hver gang.

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!