Original Brother LC1000Y blækpatron – gul

Brother LC1000Y gul blækpatron - 1 stk. Giver op til 400 sider.

152,50 kr. inkl. moms

122,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

Giver op til 400 sider i overensstemmelse med ISO/IEC 24711

Original Brother blækpatron i høj kvalitet

Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

LC1000Y_main

Funktioner

  • Giver op til 400 sider i overensstemmelse med ISO/IEC 24711
  • Original Brother blækpatron i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

Denne LC1000Y blækpatron passer til et stort udvalg af vores printere. Og da det er et originalt Brother-produkt, testet og designet af eksperter, kan du føle dig sikker på, at du får den bedst mulige kvalitet og værdi ud af dine udskrifter.

Mere om dette produkt

Fås også i farverne:

Når det er tid til at udskifte din blækpatron, kan du trygt vælge Brothers LC1000Y blækpatron for at sikre, at din printer forbliver i perfekt stand, og at dine udskrifter bliver krystalklare.

Selvom det kan være fristende at købe blækpatroner, der ikke er så dyre og ikke er mærkevarer, bør du huske på, at andre billige blækpatroner ikke kun kan påvirke kvaliteten af dine udskrifter, men også gøre din garanti ugyldig og forårsage langsigtet skade på din printer.

Denne originale LC1000Y blækpatron sikrer, at din printer fungerer præcis som den skal, og giver dig mere værdi for pengene i det lange løb og imponerende resultater, hver gang.

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!

Tilbage til toppen