Original Brother LC1100HYBK stor blækpatron – sort

Brother LC1100HYBK stor, sort blækpatron - 1 stk. Giver op til 900 A4 sider.

330,00 kr. inkl. moms

264,00 kr. ekskl. moms

Giver op til 900 A4 sider i overensstemmelse med ISO/IEC 24711

Original Brother blækpatron i høj kvalitet

Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

LC1100HYBK_main

Funktioner

  • Giver op til 900 A4 sider i overensstemmelse med ISO/IEC 24711
  • Original Brother blækpatron i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

Denne originale Brother LC1100HYBK store blækpatron i sort er specielt designet til at give dig dokumenter i høj kvalitet, hver gang du printer. Vores blækpatroner er lette at sætte i printeren, og de hjælper med at reducere spild og omkostninger. Og samtidig er de med til at give dig udskrifter med klare, skarpe farver, der ikke tværer ud eller falmer.

Mere om dette produkt

Fås også i andre farver

Med en LC1100HYBK stor blækpatron behøver du ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Denne LC1100HYBK blækpatron er designet af eksperter, så den fungerer perfekt sammen med din Brother printer og giver dig resultater af den højeste kvalitet, gang på gang.

Du bruger sandsynligvis mere sort blæk end farvede blækpatroner. Du kan derfor opleve, at du skal udskifte den sorte blækpatron oftere. Ved at vælge billigere uoriginale blækpatroner kan du måske spare penge på kort sigt, men disse ofte dårligere produkter kan give forskellige problemer med udskrivningen og måske endda skade din printer - er det virkelig risikoen værd?

Ved at vælge denne originale LC1100HYBK store blækpatron kan du sikre dig, at din printer fortsat fungerer optimalt, og samtidig at en eventuel garanti, du er berettiget til, fortsat gælder, hvilket kan give dig ro i sindet.

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!

Tilbage til toppen