Tilføjet til kurv

Original Brother LC1100HYC stor blækpatron – cyan

Brother LC1100HYC stor, cyan blækpatron - 1 stk. Giver op til 750 A4 sider.

162,50 kr. Inkl. moms 130,00 kr. Ekskl. moms

På lager

Denne originale Brother LC1100HYC store blækpatron i cyan er specielt designet til at give dig dokumenter i høj kvalitet, hver gang du printer. Vores blækpatroner er lette at sætte i printeren, og de hjælper med at reducere spild og omkostninger. Og samtidig får du udskrifter i klare, skarpe farver, der ikke tværer ud eller falmer.

Funktioner

  • Giver op til 750 A4 sider i overensstemmelse med ISO/IEC 24711
  • Original Brother blækpatron i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Oversigt

Fås også i andre farver

Med en LC1100HYC stor blækpatron behøver du ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Denne LC1100HYC blækpatron er designet af eksperter, så den fungerer perfekt sammen med din Brother printer og giver dig resultater af den højeste kvalitet, gang på gang.

Ved at vælge billigere uoriginale blækpatroner kan du måske spare penge på kort sigt. Men disse ofte dårligere produkter kan give forskellige problemer med udskrivningen og måske endda skade din printer - er det virkelig risikoen værd?

Ved at vælge en original LC1100HYC stor blækpatron kan du sikre dig, at din printer fortsat fungerer optimalt, og samtidig at en eventuel garanti, du er berettiget til, fortsat gælder, hvilket kan give dig ro i sindet.

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som fx visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother creativ Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!