Original Brother LC1100HYY stor blækpatron – gul

Brother LC1100HYY stor, gul blækpatron - 1 stk. Giver op til 750 A4 sider.

175,00 kr. inkl. moms

140,00 kr. ekskl. moms

Giver op til 750 A4 sider i overensstemmelse med ISO/IEC 24711

Original Brother blækpatron i høj kvalitet

Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

LC1100HYY_main

Funktioner

  • Giver op til 750 A4 sider i overensstemmelse med ISO/IEC 24711
  • Original Brother blækpatron i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

Denne originale Brother LC1100HYY store, gule blækpatron er specielt designet til at give dig optimal udskrivning, og den sikrer, at dine dokumenter er af høj kvalitet, hver gang du printer. Vores blækpatroner er lette at sætte i printeren, og de hjælper med at reducere spild og omkostninger, samtidig med at de giver klare, skarpe farver, der ikke tværer ud.

Mere om dette produkt

Fås også i andre farver:

Med en LC1100HYY stor blækpatron behøver du ikke at gå på kompromis med kvaliteten. LC1100HYY blækpatronen er designet af eksperter til at fungere perfekt sammen med din Brother printer, og den giver dig resultater i høj kvalitet gang på gang.

Selv om billigere uoriginale blækpatroner kan spare dig penge på kort sigt, kan disse ofte dårligere produkter give forskellige problemer med udskrivningen og måske endda skade din printer - så er det virkelig risikoen værd? Sørg for, at du ikke løber tør ved at købe en LC1100HYY blækpatron i dag.

Ved at vælge en original LC1100HYY stor blækpatron kan du sikre dig, at din printer fortsat fungerer optimalt, og samtidig at en eventuel garanti, du er berettiget til, fortsat gælder, hvilket kan give dig sindsro.

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!

Tilbage til toppen