Original Brother LC1100M blækpatron – magenta

Brother LC1100M magenta blækpatron - 1 stk. Giver op til 325 sider.

130,00 kr. inkl. moms

104,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

Giver op til 325 sider i overensstemmelse med ISO/IEC 24711

Original Brother toner i høj kvalitet

Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

LC1100M_main

Funktioner

  • Giver op til 325 sider i overensstemmelse med ISO/IEC 24711
  • Original Brother toner i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

Denne originale Brother LC1100M magenta blækpatron er specielt designet til at give dig optimal udskrivning, og den sikrer at dine udskrifter har flotte farver, der fremstår klart. Vores patroner er enkle at installere, passer til et udvalg af printere og hjælper dig med at producere holdbare dokumenter, som ikke tværer ud eller bliver utydelige med tiden.

Mere om dette produkt

Fås også i farverne:

Med LC1100M magenta blækpatron behøver du ikke at gå på kompromis med kvaliteten.

LC1100M blækpatronen er designet af eksperter til at fungere perfekt sammen med din Brother printer, og den giver dig imponerende resultater gang på gang. LC1100M giver udskrifter i høj kvalitet takket være den måde, de specielle printhoveder er designet på. Det skaber mere elegante og fint udskrevne billeder.

Selv om billigere blækpatroner, der ikke er mærkevarer, kan spare dig penge på kort sigt, kan disse ofte dårligere produkter give forskellige problemer med udskrivningen og måske endda skade din printer - så er det virkelig risikoen værd?

Ved at vælge en original LC1100M blækpatron kan du sikre dig, at din printer fortsat fungerer optimalt, og samtidig at en eventuel garanti, du er berettiget til, fortsat gælder, hvilket kan give dig ro i sindet.

Sørg for, at du ikke løber tør ved at købe en LC1100M blækpatron i dag.

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!

Tilbage til toppen