Original Brother LC1100Y gul blækpatron

Original Brother LC1100Y gul blækpatron der giver op til 325 A4 sider.

130,00 kr. inkl. moms

104,00 kr. ekskl. moms

Giver op til 325 A4 sider* (*ISO/IEC 24711)

Original Brother blækpatron i høj kvalitet

Minimerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

LC1100Y_main

Funktioner

  • Giver op til 325 A4 sider* (*ISO/IEC 24711)
  • Original Brother blækpatron i høj kvalitet
  • Minimerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

Den originale Brother LC1100Y gule blækpatron er designet til at optimale udskrifter og garanterer klare og skarpe farver. Blækpatronen er enkel at isætte og passer til udvalgte Brother printere.

Mere om dette produkt

Findes i farverne:

Med LC1100Y gul blækpatron går du ikke på kompromis med kvaliteten. Den er designet til at fungere med din Brother printer hver gang. Takket være den specielle udformning på skrivehovedet får du jævne og fine udskrifter.

Med uoriginale blækpatroner kan du måske spare penge på kort sigt, men disse kan forringe kvaliteten af dine udskrifter og skade din printer.
Ved at vælge en original LC1100Y gul blækpatorn vil din printer fortsætte med at fungere optimalt, og din garanti forbliver gyldig.

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!

Tilbage til toppen