Original Brother LC121BK sort blækpatron

Brother LC121BK sort blækpatron giver op til 300 sider.

206,25 kr. inkl. moms

165,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

Giver op til 300 sider* (*ISO/IEC 24711)

Original Brother blækpatron i høj kvalitet

Minimerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

LC121BK_main

Funktioner

  • Giver op til 300 sider* (*ISO/IEC 24711)
  • Original Brother blækpatron i høj kvalitet
  • Minimerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

LC121BK sort blækpatron er designet til at give de bedste resultater, hver gang. Som et originalt Brother produkt er den enkel at isætte og 100 % kompatibel med din Brother printer.

Mere om dette produkt

Findes også i farverne:

Med Brother LC121BK sort blækpatron kan du stole på, at printeren fungerer optimalt, og dine udskrifter bliver skarpe og klare.

Det kan være fristende at købe uoriginale blækpatroner, men du bør vide, at de ikke bare påvirker kvaliteten af dine udskrifter, men de kan også skade din printer.

Med LC121BK originale blækpatron får du mere værdi for pengene, gode resultater hver gang, og du skader ikke din printer.

Da du typisk vil bruge mere sort blæk end farve, skal den sorte blækpatron udskiftes oftere. Køb derfor en LC121BK i dag, så du ikke løber tør.

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!

Tilbage til toppen