Tilføjet til kurv

Original Brother LC121Y blækpatron – gul

Brother LC121Y gul blækpatron - 1 stk. Giver op til 300 sider.

113,75 kr. Inkl. moms 91,00 kr. Ekskl. moms

På lager

Denne LC121Y gule blækpatron er designet til at levere imponerende resultater, hver gang du printer. Den er et originalt Brother produkt, enkel at installere og vi garanterer, at den passer 100 % med din Brother printer.

Funktioner

  • Giver op til 300 sider i overensstemmelse med ISO/IEC 24711
  • Original Brother blækpatron i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Oversigt

Fås også i farverne:

Når det er tid til at udskifte din blækpatron, kan du trygt vælge Brothers LC121Y blækpatron for at sikre, at din printer forbliver i perfekt stand, og at dine udskrifter forbliver krystalklare.

Selvom det kan være fristende at købe forsyninger, der ikke er så dyre og ikke er mærkevarer, bør du huske på, at genopfyldninger og andre billige printerpatroner ikke kun kan påvirke kvaliteten af dine udskrifter, men også gøre din garanti ugyldig og forårsage langsigtet skade på din printer.

Denne originale LC121Y gule blækpatron sikrer, at din printer fungerer præcis som den skal, og giver dig mere værdi for pengene i det lange løb og imponerende resultater, hver gang

Passer til

Passer til

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som fx visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother creativ Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!