Original Brother LC123M blækpatron – magenta

Brother LC123M magenta blækpatron - 1 stk. Giver op til 600 sider.

178,75 kr. inkl. moms

143,00 kr. ekskl. moms

Giver op til 600 sider i overensstemmelse med ISO/IEC 24711

Original Brother blækpatron i høj kvalitet

Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

LC123M_main

Funktioner

  • Giver op til 600 sider i overensstemmelse med ISO/IEC 24711
  • Original Brother blækpatron i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

Denne originale Brother LC123M magenta blækpatron er blevet udviklet særligt til at sikre dokumenter i høj kvalitet, hver gang du printer. På grund af de modstandsdygtige egenskaber kan du nyde klare farver, der holder længe. Ved at bruge vores blækpatroner beskytter du din printer mod potentiel langsigtet skade forårsaget af brug af uoriginale produkter.

Mere om dette produkt

Fås også i farverne:

Når det er tid til at bestille din næste blækpatron, kan du trygt vælge Brothers LC123M blækpatron i magenta for at sikre, at din printer forbliver i perfekt stand, og at dine udskrifter forbliver krystalklare.

Selvom det kan være fristende at købe forsyninger, der ikke er så dyre og ikke er mærkevarer, bør du huske på, at genopfyldninger og andre billige printerpatroner ikke kun kan påvirke kvaliteten af dine udskrifter, men også forårsage langsigtet skade på din printer.

Denne originale LC123M magenta blækpatron er en god løsning for hjem og små kontorer, som gerne vil reducere deres omkostninger og forbedre dokumenterne. Og den sikrer, at din printer fungerer præcis som den skal, og giver dig mere værdi for pengene i det lange løb samt imponerende resultater, hver gang.

Creative center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!

Tilbage til toppen