Original Brother LC125XLC blækpatron – Cyan

Brother LC125XLC cyan blækpatron – pakke med 1 stk. Giver op til 1.200 sider

245,00 kr. inkl. moms

196,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

Giver op til 1.200 A4 sider* (*ISO/IEC 24711)

Orginal Brother blækpatron i høj kvalitet

Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

LC125XLC_main

Funktioner

  • Giver op til 1.200 A4 sider* (*ISO/IEC 24711)
  • Orginal Brother blækpatron i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

Denne originale store Brother LC125XLC blækpatron i cyan er specielt udviklet til at sikre kvalitetsdokumenter, hver gang du udskriver.

Ved at købe vores blækpatroner beskytter du din printer mod potentiel langsigtet skade forårsaget af brug af uoriginale produkter.

Mere om dette produkt

Fås også i farverne:

Alle Brother blækpatroner – inkl. denne store LC125XLC blækpatron i cyan – testes grundigt for at sikre, at de giver kunderne den mest pålidelige løsning. LC125XLC er en stor blækpatron, der ikke på kompromis med kvaliteten.

Selvom de billige alternative blækpatroner kan købes mange steder, passer de simpelthen ikke optimalt til din Brother-printer. Dette kan føre til problemer med både kvaliteten af dine udskrifter og din printers ydeevne – og disse problemer kan nogle gange vise sig at være dyre at rette op på.

Denne originale LC125XLC blækpatron sikrer, at din printer fortsætter med at køre fejlfrit, og giver dig mere værdi i det lange løb plus den sindsro, der kommer af at vide, at du har en printer, du kan stole på.

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!

Tilbage til toppen