Tilføjet til kurv

Original Brother LC127XLBK stor blækpatron – sort

Brother LC127XLBK sort blækpatron – pakke med 1 stk. Giver cirka 1.200 A4-sider.

345,00 kr. inkl. moms 276,00 kr. ekskl. moms

På lager

LC127XLVALBP_main

Original Brother LC127XLVALBPDR stor blækpatron – sampak

Brother LC127XLVALBPDR sort, cyan, magenta og gul – blækpatroner, sampak. Hver blækpatron giver op til 1.200 A4-sider.

1.012,50 kr. 810,00 kr. (ekskl. moms)

Denne originale store Brother LC127XLBK blækpatron i sort er specielt udviklet til at sikre kvalitetsdokumenter, hver gang du udskriver. Ved at købe vores blækpatroner beskytter du din printer mod potentiel langsigtet skade forårsaget af brug af ikke-originale produkter.

Funktioner

  • Giver op til 1.200 A4 sider
  • Original Brother blækpatron i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Oversigt

Fås også som Sampak:

LC127XLVALBP – sort, cyan, magenta og gul – sampak

Alle Brother blækpatroner – inkl. denne store LC127XLBK blækpatron i sort – testes grundigt for at sikre, at de giver kunderne den mest pålidelige løsning. LC127XLBK er en stor blækpatron og holder derfor op til dobbelt så lang tid – men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Selvom de billige alternative blækpatroner kan købes mange steder, passer de simpelthen ikke optimalt til din Brother-printer. Dette kan føre til problemer med både kvaliteten af dine udskrifter og din printers ydeevne – og disse problemer kan nogle gange vise sig at være dyre at rette op på.

Denne originale LC127XLBK blækpatron sikrer, at din printer fortsætter med at køre fejlfrit, og giver dig mere værdi i det lange løb plus den sindsro, der kommer af at vide, at du har en printer, du kan stole på. 

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!