Original Brother LC1280XLM stor blækpatron – magenta

Brother LC1280XLM magenta blækpatron - 1 stk. Giver op til 1.200 sider.

252,50 kr. inkl. moms

202,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

1.200 sider i overensstemmelse med ISO/IEC 24711

Original Brother blækpatron i høj kvalitet

Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

LC1280XLM_main

Funktioner

  • 1.200 sider i overensstemmelse med ISO/IEC 24711
  • Original Brother blækpatron i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

Leder du efter en printerpatron, der holder længere uden at gå på kompromis med kvaliteten? Vælg denne originale LC1280XLM store blækpatron i magenta - designet til at give billige udskrifter i den sædvanlige høje kvalitet, som du forventer af Brother.

Mere om dette produkt

Fås også i farverne:

Denne LC1280XLM store blækpatron er designet af eksperter til at fungere perfekt sammen med din Brother printer, og den giver dig imponerende resultater gang på gang.

Selv om billigere blækpatroner, der ikke er mærkevarer, kan spare dig penge på kort sigt, passer de ikke så godt til din printer. Der er risiko fpr, at disse ofte dårligere produkter kan give forskellige problemer med udskrivningen og måske endda skade din printer - så er det virkelig risikoen værd?

Ved at vælge en original LC1280XLM blækpatron kan du sikre dig, at din printer fortsat fungerer optimalt, og samtidig at en eventuel garanti, du er berettiget til, fortsat gælder, hvilket kan give dig ro i sindet.

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!

Tilbage til toppen