Original Brother LC1280XLY stor blækpatron – gul

Brother LC1280XLY gul blækpatron - 1 stk. Giver op til 1.200 sider.

252,50 kr. inkl. moms

202,00 kr. ekskl. moms

1.200 sider i overensstemmelse med ISO/IEC 24711

Original Brother blækpatron i høj kvalitet

Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

LC1280XLY_main

Funktioner

  • 1.200 sider i overensstemmelse med ISO/IEC 24711
  • Original Brother blækpatron i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

Leder du efter en blækpatron, der holder længere uden at gå på kompromis med kvaliteten? Vælg denne originale LC1280XLY store blækpatron i gul - designet til at give billig udskrifter i den sædvanlige høje kvalitet, som du forventer af Brother.

Mere om dette produkt

Fås også i farverne:

Denne LC1280XLY store blækpatron er designet af eksperter til at fungere perfekt sammen med din Brother printer, og den giver dig imponerende resultater gang på gang.

Selv om billigere blækpatroner, der ikke er mærkevarer, kan spare dig penge på kort sigt, passer de ikke så godt til din printer. Det er muligt at disse ofte dårligere produkter give forskellige problemer med udskrivningen og måske endda skade din printer - så er det virkelig risikoen værd?

Ved at vælge en original LC1280XLY blækpatron kan du sikre dig, at din printer fortsat fungerer optimalt, og samtidig at en eventuel garanti, du er berettiget til, fortsat gælder, hvilket kan give dig ro i sindet.

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!

Tilbage til toppen