LC12EY - Original Brother-blækpatron i gul

Original Brother-blækpatron i gul - pakke med 1 stk. Sikrer print af op til 1200 sider.

318,75 kr. inkl. moms

255,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

LC12EY sikrer print af op til 1200 sider ifølge ISO/IEC 24711

Original Brother-blækpatron af høj kvalitet

Originale Brother-blækpatroner testes grundigt, så de printer perfekt, og du sparer tid og penge

Produktdetaljer

LC12EY_main

Brug den originale Brother-blækpatroner og behold din printergaranti

Funktioner

  • LC12EY sikrer print af op til 1200 sider ifølge ISO/IEC 24711
  • Original Brother-blækpatron af høj kvalitet
  • Originale Brother-blækpatroner testes grundigt, så de printer perfekt, og du sparer tid og penge
  • Brug den originale Brother-blækpatroner og behold din printergaranti

Beskrivelse

Leder du efter en blækpatron, der giver tydeligt og problemfrit print hver gang? Brother-blækpatronen, LC12EY, der er designet til at farven ikke falmer, sikrer problemfrit, pålideligt print i topkvalitet fra første til sidste side. Vores perfekte, afbalancerede blæk sikrer, at din printer fungerer optimalt.

Brother har miljøpåvirkningen med i tankerne i alle stadier af blækpatronens levetid, hvilket sender mindre affald på lossepladser. Al vores hardware og alle vores blækpatroner er bygget til at påvirke miljøet så lidt som muligt.

Mere om dette produkt

 
QR-kode og varenumre

Kontroller ægtheden af dine forbrugsstoffer

Du finder den holografiske sikkerhedslabel på originale Brother-blækpatroner. Sørg for, at der ikke er pillet ved pakken og sikkerhedslabelen, og bekræft, at hologrammets sikkerhedslabel er ægte ved at bekræfte det unikke 7-cifrede ID-nummer på: www.brother.com/id 

Miljø og genbrug

Alle Brother-blækpatroner er designet til at påvirke miljøet så lidt som muligt. Brother tilbyder en miljømæssigt ansvarlig måde, hvorpå kunderne kan bortskaffe deres Brother-produkter, når deres levetid er slut. 

Originale forbrugsstoffer

Ved at anvende originale Brother-blækpatroner beskytter du din investering og sikrer optimal ydeevne fra din Brother-inkjetprinter, der garanterer dig problemfrit print og en besparelse på langt sigt.

Test af ydeevne

Brothers Innobella-blæk og -papir modstår at falme af lys og ozon, hvilket sikrer, at det ikke falmer selv ved langvarig eksponering. Få et professionel udtryk med originale Brother-blækpatroner.

Pålidelighed og kvalitetssikring

Spektakulære farver skabes ved hjælp af Brothers "Colour Rich"-teknologi, der kaldes "Innobella", og som tilføjer et højt niveau af liv til dine fotoprint. Brothers Innobella-blæk indeholder omhyggeligt udvalgte kemikalier for at forhindre tilstopning af printhovedet samt for at sikre en mere jævn drift. Dette sikrer din Brother-printers pålidelighed og holdbarhed.

At your side

Du opretholder din garanti ved brug af originale Brother-forbrugsstoffer. Brother er altid "at your side", og vi forpligter os til at yde salgssupport og kundeservice - både før og efter køb.

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!

Tilbage til toppen