Tilføjet til kurv

Original Brother LC221M blækpatron – Magenta

Brother LC221M magenta blækpatron – pakke med 1 stk. Gver op til 260 sider.

103,75 kr. Inkl. moms 83,00 kr. Ekskl. moms

På lager

LC221VALBP_main

Original Brother LC221VALBPDR blækpatron – sampak

Brother LC221VALBPDR sort, cyan, magenta og gul – blækpatroner, sampak. Hver patron giver op til 260 A4-sider.

452,50 kr. 362,00 kr. (ekskl. moms)

Denne originale Brother LC221M blækpatron i magenta er specielt udviklet til at sikre kvalitetsdokumenter, hver gang du udskriver.

Ved at købe vores blækpatroner beskytter du din printer mod potentiel langsigtet skade forårsaget af brug af ikke-originale produkter.

Funktioner

  • Giver op til 260 A4 sider* (*ISO/IEC 24711)
  • Original Brother blækpatron i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Oversigt

Fås også i farverne:

Alle Brother blækpatroner – inkl. denne LC221M blækpatron i magenta – testes grundigt for at sikre, at de giver kunderne den mest pålidelige løsning. LC221M er en blækpatron, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Selvom de billige alternative blækpatroner kan købes mange steder, passer de simpelthen ikke optimalt til din Brother-printer. Dette kan føre til problemer med både kvaliteten af dine udskrifter og din printers ydeevne – og disse problemer kan nogle gange vise sig at være dyre at rette op på.

Denne originale LC221M blækpatron sikrer, at din printer fortsætter med at køre fejlfrit, og giver dig mere værdi i det lange løb plus den sindsro, der kommer af at vide, at du har en printer, du kan stole på.

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som fx visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother creativ Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!