Original Brother LC223M blækpatron – magenta

Brother LC223M magenta blækpatron - 1 stk. Giver op til 550 sider.

167,50 kr. inkl. moms

134,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

Giver op til 550 sider i overensstemmelse med ISO/IEC 24711

Original Brother toner i høj kvalitet

Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

LC223M Magenta ink cartridge facing left

Funktioner

  • Giver op til 550 sider i overensstemmelse med ISO/IEC 24711
  • Original Brother toner i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

Få udskrifter i den flotteste kvalitet hver gang du printer med Brother LC223M blækpatron i magenta. Hvorfor risikere problemer med dine udskrifter ved at købe alternative blækpatroner, når originale Brother blækpatroner garanterer, at din printer bliver ved med at fungere optimalt?

Mere om dette produkt

Fås også i farverne:

Sørg for, at din Brother-printer fortsætter med at levere de enestående resultater, du efterhånden forventer, ved at vælge en LC223M blækpatron.

Selvom der muligvis findes billigere alternativer er det kun en original LC223M blækpatron, der garanterer, at din printer fortsat præsterer dét den skal, så hurtigt og effektivt, som den skal.

Husk, at brugen af originale Brother blækpatroner er den eneste måde, du kan sikre dig, at din printer fortsat fungerer optimalt, og at en eventuel garanti, du er berettiget til, fortsat gælder.

Så bestil LC223M blækpatron i magenta fra Brother i dag og få mere værdi for pengene over tid.


 
 
 
 

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!

Tilbage til toppen