Original Brother LC225XLC blækpatron – cyan

Brother LC225XLC cyan blækpatron - 1 stk. Giver op til 1.200 sider.

223,75 kr. inkl. moms

179,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

Giver op til 1.200 sider* (*ISO/IEC 24711)

Original Brother blækpatron i høj kvalitet

Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

LC225XLC_main

Funktioner

  • Giver op til 1.200 sider* (*ISO/IEC 24711)
  • Original Brother blækpatron i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

LC225XLC giver farvestrålende resultater, hver gang du printer. Med denne blækpatron i cyan kan du reducere nedetid og øge produktiviteten, samtidig med at du får skarpe farver selv under de mest krævende omstændigheder. Og da det er en stor blækpatron, holder LC225XLC længere end en standard blækpatron uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Mere om dette produkt

Findes også i farverne:

Denne LC225XLC blækpatron i cyan testes ligesom alle Brother blækpatroner grundigt for at sikre, at kunderne får den mest pålidelige løsning.

Selvom de billige alternative blækpatroner kan købes mange steder, passer de simpelthen ikke optimalt til din Brother-printer. Dette kan føre til problemer med både kvaliteten af dine udskrifter og din printers ydeevne – og disse problemer kan nogle gange vise sig at være dyre at rette op på.

Denne originale LC225XLC blækpatron sikrer, at din printer fortsætter med at køre fejlfrit, og giver dig mere værdi i det lange løb plus den sindsro, der kommer af at vide, at du har en printer, du kan stole på. Denne store blækpatron er designet til at holde længere end en standard blækpatron uden tab af kvalitet.

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!

Tilbage til toppen