Original Brother LC22UC blækpatron – cyan

Brother LC22UC cyan blækpatron – 1 stk. Giver op til 1.200 A4-sider.

152,50 kr. inkl. moms

122,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

Giver op til 1.200 A4-sider* (*ISO/IEC 24711)

Original Brother blækpatron i høj kvalitet

Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

LC22UC_main

Funktioner

  • Giver op til 1.200 A4-sider* (*ISO/IEC 24711)
  • Original Brother blækpatron i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

Denne originale Brother LC22UC blækpatron i cyan er specielt udviklet til at sikre kvalitetsdokumenter, hver gang du udskriver. Med egenskaber der modvirker, at farven falmer, kan du få glæde af skarpe farver, der holder. Ved at købe vores blækpatroner beskytter du din printer mod potentiel langsigtet skade forårsaget af brug af ikke-originale produkter.

Mere om dette produkt

Findes også i farverne

Når det er tid til at bestille din nye blækpatron, kan du trygt vælge Brothers cyan blækpatron LC22UC for at sikre, at din printer forbliver i perfekt stand, og at dine udskrifter forbliver krystalklare.

Selvom det kan være fristende at købe blækpatroner, der ikke er så dyre og ikke er mærkevarer, bør du huske på, at genopfyldninger og andre billige blækpatroner ikke kun kan påvirke kvaliteten af dine udskrifter, men også forårsage langsigtet skade på din printer.

Denne originale LC22UC blækpatron i cyan er en rigtig god løsning til hjemmekontoret eller små kontorer, der gerne vil reducere udgifterne og forbedre resultaterne. Den sikrer, at din printer fungerer præcis som den skal, og den giver dig mere værdi for pengene i det lange løb og imponerende resultater, hver gang.

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!

Tilbage til toppen