Original Brother LC3211BK sort blækpatron

Original Brother LC3211BK sort blækpatron, der giver op til 200 A4 sider.

152,50 kr. inkl. moms

122,00 kr. ekskl. moms

Printer op til 200 sider* (*ISO/IEC24711)

Original Brother blækpatron i høj kvalitet

Minimerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

LC3211BK_main

Funktioner

  • Printer op til 200 sider* (*ISO/IEC24711)
  • Original Brother blækpatron i høj kvalitet
  • Minimerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

Den originale LC3211BK blækpatron i sort er kompatibel med flere af vores printere. Blækpatronen er specielt designet og nøje testet, så du kan være sikker på at få den bedste printkvalitet hver gang og dermed stor værdi for pengene. 

Mere om dette produkt

Andre blækpatroner

Når det er på tide at udskifte blækpatronen, kan du trygt stole på Brother LC3211BK. Den garanterer, at din printer fungerer optimalt og at dine udskrifter bliver i høj kvalitet.

Selvom det kan være fristende at bruge uoriginale blækpatroner, skal du huske på disse kan forringe kvaliteten af dine udskrifter og ødelægge din printer samt ophæve din garanti.

LC3211BK gør, at din printer fungerer som den skal, så du får meget mere for pengene og flotte resultater hver gang.

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!

Tilbage til toppen