Original Brother LC3217BK blækpatron – sort

Brother LC3217BK sort blækpatron - 1 stk. Giver op til 550 sider.

222,50 kr. inkl. moms

178,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

Giver op til 550 A4 sider* (*ISO/IEC 24711)

Original Brother blækpatron i høj kvalitet

Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

LC3217BK_main

Funktioner

  • Giver op til 550 A4 sider* (*ISO/IEC 24711)
  • Original Brother blækpatron i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

Leder du efter en blækpatron, der giver optimal ydelse, hver gang du printer? En Brother LC3217BK blækpatron i sort garanterer elegante udskrifter i høj kvalitet fra første til sidste print. Dit blæk er i perfekt balance og sikrer, at din printer fortsætter med at yde sit bedste og give dig masser af værdi for pengene.

Mere om dette produkt

Findes også i andre farver

Denne LC3217BK blækpatron er designet af eksperter til at fungere perfekt sammen med et stort udvalg af Brother printere, så den giver dig imponerende resultater gang på gang.

Selv om billigere blækpatroner, der ikke er mærkevarer, kan spare dig penge på kort sigt, kan disse ofte-dårligere produkter give forskellige problemer med udskrivningen og måske endda skade din printer - så er det virkelig risikoen værd?

Ved at vælge en original Brother LC3217BK blækpatron kan du sikre dig, at din printer fortsat fungerer optimalt, og samtidig at en eventuel garanti, du er berettiget til, fortsat gælder, hvilket kan give dig ro i sindet.

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!

Tilbage til toppen