Tilføjet til kurv

Original Brother LC3217Y blækpatron – gul

Brother LC3217Y gul blækpatron - 1 stk. Giver op til 550 sider.

150,00 kr. Inkl. moms 120,00 kr. Ekskl. moms

LC3219XLY_main

Original Brother LC3219XLY blækpatron i gul

Brother LC3219XLY gul blækpatron. Giver op til 1.500 A4-sider.

266,25 kr. 213,00 kr. (ekskl. moms)

LC3217VAL_MAIN

Original Brother LC3217VALDR sampak blækpatroner - sort, cyan, magenta og gul

Original LC3217VALDR sampak blækpatroner, der indeholder sort, cyan, magenta og gul. Hver blækpatron giver op til 550 A4 sider.

632,50 kr. 506,00 kr. (ekskl. moms)

Leder du efter en blækpatron, der yder optimalt, hver gang du printer? En Brother LC3217Y blækpatron i gul garanterer elegante udskrifter i høj kvalitet fra første til sidste print. Dit blæk er i perfekt balance og sikrer, at din printer fortsætter med at yde sit bedste og give dig masser af værdi for pengene.

Funktioner

  • Giver op til 550 sider i overensstemmelse med ISO/IEC 24711
  • Original Brother blækpatron i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Oversigt

Findes også i farverne:

Denne LC3217Y blækpatron er designet af eksperter til at fungere perfekt sammen med et stort udvalg af Brother printere, så den giver dig imponerende resultater gang på gang.

Selv om billigere blækpatroner, der ikke er mærkevarer, kan spare dig penge på kort sigt, kan disse ofte dårligere produkter give forskellige problemer med udskrivningen og måske endda skade din printer - så er det virkelig risikoen værd?

Ved at vælge en original Brother LC3217Y blækpatron kan du sikre dig, at din printer fortsat fungerer optimalt, og samtidig at en eventuel garanti, du er berettiget til, fortsat gælder, hvilket kan give dig ro i sindet.

Passer til

Passer til

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!