LC3233C - Original blækpatron - Cyan

LC3233C er en stor blækpatron i cyan, der sikrer dig print af op til 1.5000 sider.

202,50 kr. inkl. moms

162,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

Sikrer print af op til 1.500 sider ifølge ISO/IEC24711

Brother-blækpatron af høj kvalitet

'Simple Cartridge'-teknologi - gennemsigtig patron, så du kan se, hvor meget blæk der er tilbage

Produktdetaljer

LC3233C_main

Forhindrer spild, så du sparer papir, tid og penge

Funktioner

  • Sikrer print af op til 1.500 sider ifølge ISO/IEC24711
  • Brother-blækpatron af høj kvalitet
  • 'Simple Cartridge'-teknologi - gennemsigtig patron, så du kan se, hvor meget blæk der er tilbage
  • Forhindrer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

LC3233C er en stor blækpatron i cyan, der sikrer dig print af op til 1.5000 sider. Med dette originale og gennemtestede Brother-produkt kan du være sikker på at få den bedst mulige printkvalitet.

Mere om dette produkt

Andre blækpatroner

Når det er tid at skifte blækpatron i din printer, kan du stole på at Brothers LC3235XLBK sorte blækpatron vil sikre at din printer arbejder upåklageligt og leverer skarpe og tydelige udskrifter af høj kvalitet.

Selvom det kan være fristende at købe billige uoriginale forbrugsstoffer, så bør du huske på, at de ikke er af samme kvalitet som Brothers originale forbrugsstoffer. De leverer dårligere printkvalitet og kan ligefrem gøre skade på din printer. Vær opmærksom på, at hvis du anvender uoriginale forbrugsstoffer i din printer, bortfalder garantien.

Denne originale LC3233C cyan blækpatron sikrer, at din printer leverer den høje printkvalitet, du ønsker, hver gang, og den giver derfor fordi for pengene i det lange løb.

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!

Tilbage til toppen