Original Brother LC3233M blækpatron - Magenta

Original Brother LC3233M stor blækpatron. Yder op til 1.500 sider.

Magenta

Yder op til 1.500 ifølge ISO/IEC24711

Brother blækpatron af høj kvalitet

Produktdetaljer

LC3233M_main

'Simple Cartridge' teknologi - gennemsigtig patron, så du kan se, hvor meget blæk der er tilbage

Forhindrer spild, så du sparer papir, tid og penge

Funktioner

  • Magenta
  • Yder op til 1.500 ifølge ISO/IEC24711
  • Brother blækpatron af høj kvalitet
  • 'Simple Cartridge' teknologi - gennemsigtig patron, så du kan se, hvor meget blæk der er tilbage
  • Forhindrer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

LC3233M er en stor magenta blækpatron, der yder op til 1.500 sider. Med  dette originale og gennemtestede Brother-produkt kan du være sikker på at få den bedste printkvalitet.

Mere om dette produkt

Andre blækpatroner

Når det er tid at skifte blækpatron i din printer, kan du stole på at Brothers LC3233M magenta blækpatron vil sikre at din printer arbejder upåklageligt og leverer skarpe og tydelige udskrifter at høj kvalitet.

Selvom det kan være fristende at købe billige uoriginale forbrugsstoffer, så bør du huske på, at de ikke er af samme kvalitet som Brothers originale forbrugsstoffer. De leverer dårligere printkvalitet og kan ligefrem gøre skade på din printer. Vær opmærksom på, at hvis du anvender uoriginale forbrugsstoffer i din printer, bortfalder garantien.

Denne originale LC3233M magenta blækpatron sikrer, at dine printer leverer den høje printkvalitet, du ønsker, hver gang, og den giver derfor værdi for pengene i det lange løb.


Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!

Tilbage til toppen