Tilføjet til kurv

Original Brother LC3233Y blækpatron - Gul

Original Brother LC3233Y stor gul blækpatron. yder op til 1.5000 sider.

193,75 kr. inkl. moms 155,00 kr. ekskl. moms

På lager

LC3235XLY_main

Original Brother LC3235XLY blækpatron - Gul

Original Brother LC3235XLY XL-blækpatron. Yder op til 5.000 sider.

386,25 kr. 309,00 kr. (ekskl. moms)

LC3233Y er en stor gul blækpatron, der yder op til 1.500 sider. Med dette originale og gennemtestede Brother-produkt er du sikker på at få høj printkvalitet og værdi for pengene.

Funktioner

  • Gul
  • Yder 1.500 sider ifølge ISO/IEC24711
  • Original Brother blækpatron af høj kvalitet
  • 'Simple Cartridge' teknologi - gennemsigtig patron, så du kan se, hvor meget blæk der er tilbage
  • Forhindrer spild, så du sparer papir, tid og penge

Oversigt

Andre blækpatroner

Når det er tid til at skifte blækpatron i din printer, kan du stole på at Brothers LC3233Y gul blækpatron vil sikre at din printer arbejder upåklageligt og leverer skapre og tydelige udskrifter af høj kvalitet.

Selvom det kan være fristende at købe billige uoriginale forbrugsstoffer, så bør du huske på, at de ikke er af samme kvalitet som Brothers originale forbrugsstoffer. De leverer dårligere printkvalitet og kan ligefrem gøre skade på din printer. Vær opmærksom på, at hvis du anvender uoriginale forbrugsstoffer i din printer, bortfalder garantien.

Denne originale LC3233Y gule blækpatron sikrer, at din printer leverer den høje printkvalitet, du ønsker, hver gang, og den giver derfor værdi fpr pengene i det lange løb.


Passer til

Passer til

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!