Tilføjet til kurv

Original Brother LC3235XLBK blækpatron - Sort

Original Brother LC3235XLBK XL-blækpatron. Yder op til 6.000 sider.

435,00 kr. Inkl. moms 348,00 kr. Ekskl. moms

LC3233BK_main

Original Brother LC3233BK blækpatron - Sort

Original Brother LC3233BK stor blækpatron. Yder op til 3.000 sider.

290,00 kr. 232,00 kr. (ekskl. moms)

LC3235XLBK er en XL-blækpatron, der yder op til 6.000 sider. Da det er et originalt og gennemtestet Brother-produkt, kan du være sikker på, at du får den bedst mulige printkvalitet, hver gang. 

Funktioner

  • Sort
  • Yder 6.000sider ifølge ISO/IEC24711
  • Original Brother-blækpatron af høj kvallitet
  • 'Simple Cartridge' teknologi - gennemsigtig, så du kan se, hvor meget der er tilbage
  • Forhindrer spild og sparer papir, tid og penge

Oversigt

Andre blækpatroner

Når det er tid at skifte blækpatron i din printer, kan du stole på at Brothers LC3235XLBK sorte blækpatron vil sikre at din printer arbejder upåklageligt og leverer skarpe og tydelige udskrifter af høj kvalitet.

Selvom det kan være fristende at købe billige uoriginale forbrugsstoffer, så bør du huske på, at de ikke er af samme kvalitet som Brothers origiinale forbrugsstoffer. De leverer dårligere printkvalitet og kan ligefrem gøre skade på din printer. Vær opmærksom på, at hvis du anvender uoriginale forbrugsstoffer i din printer, bortfalder garantien..

Denne originale LC3235XLBK sorte blækpatron sikrer, at din printer leverer den høje printkvalitet, du ønsker, hver gang, og den giver derfor værdi for pengene i det lange løb.

Passer til

Passer til

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!