Original Brother LC3237BK blækpatron – Sort

Original Brother LC3237BK blækpatron i sort. Printer op til 3.000 sider.

442,50 kr. inkl. moms

354,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

Printer op til 3.000 sider (*ISO/IEC 24711)

Original Brother-blækpatron i høj kvalitet

Forhindrer spild og sparer dig papir, tid og penge

Produktdetaljer

LC3237BK_main

Passer perfekt til din Brother-printer

Smart design, som synliggør mængden af blæk, der er tilbage i blækpatronen

Funktioner:

  • Printer op til 3.000 sider (*ISO/IEC 24711)
  • Original Brother-blækpatron i høj kvalitet
  • Forhindrer spild og sparer dig papir, tid og penge
  • Passer perfekt til din Brother-printer
  • Smart design, som synliggør mængden af blæk, der er tilbage i blækpatronen

Beskrivelse

Leder du efter en blækpatron, der præsterer ubesværet hver gang du printer? Brothers originale LC3237BK blækpatron i sort garanterer elegant og pålideligt kvalitetsprint, lige fra din første til din sidste udskrevne side. Brothers perfekt balancerede blækpatron sikrer at din printer er velfungerende og giver samtidig valuta for pengene.

Mere om dette produkt

Findes også i følgende farver:

Denne Brother LC3237BK blækpatron i sort er designet til at samarbejde med et bredt udvalg af Brother-printere, for at sikre dig resultater af højeste kvalitet.

Ved at anvende billigere og ikke-originale blækpatroner kan du måske spare penge på den korte bane, men der er stor sandsynlighed for at disse skaber både mange og store problemer, når du skal printe, og endda kan beskadige din printer - så er det virkelig risikoen værd?

Ved at vælge en original Brother-blækpatron sikrer du at din printers ydeevne fortsat er på sit højeste, men også at enhver medfulgt garanti stadig er gældende, og at du derfor ikke behøver at bekymre dig.

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!

Tilbage til toppen