LC421Y – Gul

Original Brother-blækpatron i gul – pakke med 1 stk. Sikrer print af op til 200 sider.

91,25 kr. inkl. moms

73,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

LC421Y sikrer print af op til 200 sider ifølge ISO/IEC 24711

Original gul Brother-blækpatron i høj kvalitet

Originale Brother-blækpatroner testes grundigt, så de printer perfekt, og du sparer tid og penge

Produktdetaljer

LC421Y_main

Brug en original Brother-blækpatron og behold din garanti

Funktioner

  • LC421Y sikrer print af op til 200 sider ifølge ISO/IEC 24711
  • Original gul Brother-blækpatron i høj kvalitet
  • Originale Brother-blækpatroner testes grundigt, så de printer perfekt, og du sparer tid og penge
  • Brug en original Brother-blækpatron og behold din garanti

Beskrivelse

Leder du efter en blækpatron, der giver tydeligt og problemfrit print hver gang? Brothers blækpatron, LC421Y, der er designet til at farven ikke falmer, sikrerr problemfrit, pålideligt print i topkvalitet fra første til sidste side. Vores perfekte, afbalancerede blæk sikrer, at din printer fungerer optimalt. 

Brother har miljøpåvirkningen med i tankerne i alle stadier af blækpatronens levetid, hvilket sender mindre affald på lossepladser. Al vores hardware og alle vores blækpatroner er bygget til at påvirke miljøet så lidt som muligt.

Oversigt

 
QR-kode og varenumre

Kontroller ægtheden af dine forbrugsstoffer

Du finder den holografiske sikkerhedslabel på originale Brother-blækpatroner. Sørg for, at der ikke er pillet ved pakken og sikkerhedslabelen, og bekræft, at hologrammets sikkerhedslabel er ægte ved at bekræfte det unikke 7-cifrede ID-nummer på: www.brother.com/id 

Miljø og genbrug

Alle Brother-blækpatroner er designet til at påvirke miljøet så lidt som muligt. Brother tilbyder en miljømæssigt ansvarlig måde, hvorpå kunderne kan bortskaffe deres Brother-produkter, når deres levetid er slut. 

Originale forbrugsstoffer

Ved at anvende originale Brother-blækpatroner beskytter du din investering og sikrer optimal ydeevne fra din Brother-inkjetprinter, der garanterer dig problemfrit print og en besparelse på langt sigt.

Test af ydeevne

Brothers Innobella-blæk og -papir modstår at falme af lys og ozon, hvilket sikrer, at det ikke falmer selv ved langvarig eksponering. Få et professionel udtryk med originale Brother-blækpatroner.

Pålidelighed og kvalitetssikring

Spektakulære farver skabes ved hjælp af Brothers "Colour Rich"-teknologi, der kaldes "Innobella", og som tilføjer et højt niveau af liv til dine fotoprint. Brothers Innobella-blæk indeholder omhyggeligt udvalgte kemikalier for at forhindre tilstopning af printhovedet samt for at sikre en mere jævn drift. Dette sikrer din Brother-printers pålidelighed og holdbarhed.

At your side

Du opretholder din garanti ved brug af originale Brother-forbrugsstoffer. Brother er altid "at your side", og vi forpligter os til at yde salgssupport og kundeservice - både før og efter køb.

Andre farver tilgængelige

LC421BK - Sort
LC421C - Cyan
LC421M - Magenta

Sampak blækpatroner

Besparelser ved køb af sampak

Mere økonomisk end at købe enkeltpakker.

LC421VALDR indeholder alle 4 farver blækpatroner

Tilbage til toppen